Nybroe får nyt job: Det skal han lave nu

Jeppe Nybroe, der tidligere har været ansat i DR, er blevet ny kommunikationschef i Det Danske Hus i Palæstina

Jeppe Nybroe kommer til at have base i Palæstina. Foto: Linda Johansen
Jeppe Nybroe kommer til at have base i Palæstina. Foto: Linda Johansen

Jeppe Nybroe har tidligere været nyhedsvært og international korrespondent. Nu venter en ny og spændende udfordring for den tidligere DR-vært i Ramallah på Vestbredden.

Han skal være kommunikationschef i Det Danske Hus i Palæstina. Det skriver han på sin Facebook-profil.

Jeppe Nybro glæder sig til sit nye job, hvor han håber, at han kan gøre en forskel.

- Det Danske Hus i Palæstina arbejder med at skabe bedre dialog og forståelse, det, synes jeg, er en meget fornem mission i en ofte urolig og ustabil region, så det er både en ære og en fantastisk udfordring at være en del af vores professionelle hold af palæstinensiske og danske ansatte såvel som samarbejdspartnere, siger Nybroe i en pressemeddelelse fra Det Danske Hus i Palæstina ifølge Altinget.

Mistede jobbet i DR
Jeppe Nybroe måtte i 2007 forlade jobbet i DR, efter han var blevet beskyldt for manipulation.

I et indslag fra Irak sagde han, at han var med de danske tropper på vej ud af landet, selv om han på billederne i virkeligheden var på vej ind i Irak.

Han har selv kaldt det en sjuskefejl og ikke et bevidst forsøg på at bedrage seerne.

Året efter den kontroversielle sag fik Jeppe Nybroe job på gratisavisen Nyhedsavisen, og i sommeren 2010 var han atter tilbage på skærmen som vært og redaktør hos regionalstationen TV2 Øst.

Jeppe Nybroe føler ifølge sin bror i et vist omfang, at den mistillid, der var til ham for otte år siden, igen er driveren i vurderingen af hans arbejde. Foto: Jakob Jørgensen Tæt på Nybroes bror: Jeppe græder hver dag

I marts 2014 kom det frem, at den danske journalist havde været holdt som gidsel i grænseområdet mellem Syrien og Libanon i fire uger, hvor han var indespærret i et rum på 12 kvadratmeter.

Efterfølgende skrev han bogen: 'Kidnappet: I islamisternes fangehul'.

I 2016 var Jeppe Nybroe vært på kriminalprogrammet 'Krimicentralen', som blev lavet i samarbejde med Ekstra Bladet og produktionsselskabet Monday og blev vist på TV3.

Se også: Nyt tv-job til Jeppe Nybroe

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere