'Nybyggerne'-mor udskrevet

Det kreative par fra Aalborg har ikke fået en ønskestart på deres liv som forældre

Lise og Michael sluttede et vildt år af med at blive forældre til en kær lille dreng. Foto: TV2/Henrik Ohsten
Lise og Michael sluttede et vildt år af med at blive forældre til en kær lille dreng. Foto: TV2/Henrik Ohsten

Lise og Michael sluttede et vildt år af med at blive forældre til en kær lille dreng. Foto: TV2/Henrik Ohsten Danske kendte - 2. jan. 2017 - kl. 07:30 Nu er Lise og Michael blevet forældre

Det unge par Lise og Michael, der vandt et drømmehus i Farum til en værdi af 3,4 millioner kroner i TV 2-programmet 'Nybyggerne', blev kort for årsskiftet forældre til en lille søn.

Familieforøgelsen blev bekendtgjort via Instagram, og det var også her, at man senere kunne læse den lidt mindre glædelige nyhed, at mor og søn måtte indlægges i en periode, da sønnike var blot to uger gammel.

'2 uger gammel i dag!. En del har spurgt til os på det seneste, og i fortjener en update. Vi er indlagt med vores lille og har været det hele ugen. Vi har 100% fokus på ham og ønsker så meget ro som muligt. (Derfor vil vi også frabede os al opmærksomhed på diverse medier). Vi vender stærkt tilbage når vi igen er ovenpå og hjemme i normale omgivelser!'

Og nu ser det så endelig ud til, at familien heldigvis er hjemme igen i de savnede 'normale omgivelser'.

Nyheden er blevet lagt på Instagram i form af en kort video, hvor Lise klipper sit hospitalsarmbånd over.

Til Ekstra Bladet bekræfter Lise Vandborg, at hun er udskrevet og hjemme igen, men ønsker ikke at oplyse nærmere om årsagen til indlæggelsen.

Se også: 'Nybygger'-baby på vej

Sådan sagde Lise og Michael efter sejren kom i hus.

Mest læste i flash!
Hent flere