Nye oplysninger: ‘Maxee’ faldt ud på terrassen

Ingen er mistænkt i sagen, hvor den danske musikproducers kone faldt og døde af blodtab

Charmayne ’Maxee’ Maxwell blev 46 år. (Foto: Kristian Linnemann)
Charmayne ’Maxee’ Maxwell blev 46 år. (Foto: Kristian Linnemann)

Se også: Carsten Soulshocks kone død

Det lyder næsten for utroligt til at kunne være sandt. At man kan falde så uheldig med at vinglas i hånden, man man skære sig så voldsomt, at det medfører døden.

Men ikke desto mindre tyder alt på, at det var, hvad der skete, da Carsten Soulschoks kone mistede livet i Los Angeles i weekenden.

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, er der intet der peger på, at der ligger en forbrydelse bag Charmayne ’Maxee’ Maxwells død. Det var et frygteligt uheld.

Se også: Første ord fra Soulschock: - Vi savner hende forfærdeligt

Det var den danske musikproducer, der fandt sin kone i en blodpøl og ringede efter hjælp. Men på vej til sygehuset åndede ’Maxee’ ud.

Ifølge det ret pålidelige amerikanske sladder-site TMZ.com har Carsten Soulshock talt med politiet, og der er intet der tyder på, at der er sket noget kriminelt i hjemmet.

Se også: Sender tanker til Soulshocks søn

TMZ.com skriver også, at danskerens samlever gennem mere end 20 år faldt ud af terrassedøren og hamrede baghovedet i terrassen. Faldet har formentlig slået hende bevidstløs, men hvad værre var, blev hun skåret af glasskår fra et vinglas to steder og blødte fatalt.

Det er fortsat et mysterium, hvorfor 'Maxee' faldt. Ifølge TMZ.com er en af teorierne, at hun kan have været fuld. Det vil retsmedicinske undersøgelser af liget senere på ugen kunne give svar.

Skærm

Mest læste i flash!