Nyt job til Dennis Knudsen: Skal være filminstruktør

Stylisten har selv skrevet manuskript til filmen om en dreng, der får en kønsskifteoperation som spæd

- Jeg er selvfølgelig nervøs, men jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i alle disse nye udfordringer – ikke mindst nu, hvor jeg jo er blevet en voksen mand på 53 år, forklarer Dennis Knudsen. Foto: Anthon Unger
- Jeg er selvfølgelig nervøs, men jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i alle disse nye udfordringer – ikke mindst nu, hvor jeg jo er blevet en voksen mand på 53 år, forklarer Dennis Knudsen. Foto: Anthon Unger

Sidste år sprang frisør og makeup-artist Dennis Knudsen ud som restauratør, da han åbnede spisestedet 'Kontrast'. Restauranten nåede kun at have åbent i fire uger, men det har tilsynesladende ikke afskrækket Dennis Knudsen fra at kaste sig ud i nye eventyr.

Den kendte stylist debuterer nemlig snart som filminstruktør. Han har selv skrevet manuskript til filmen med arbejdstitlen 'Prinsesse', der handler om en dreng, som får en kønsskifteoperation som spæd, da hans mor får en fødselsdepression og siden en psykose.

Se også: Dennis Knudsen vil være sæddonor: Jeg har fået mange henvendelser

- Den er skrevet som et spejlbillede af den tid, vi lever i. 'Se mig, se mig, se mig'. Jeg vil have, jeg forlanger, og jeg forventer, at mit liv bliver præcis, som jeg vil have det. Filmen er et eksempel på, hvor skræmmende vores liv kan blive, når tingene ikke går sådan, som vi forventer, at de vil gå, siger Dennis Knudsen i en pressemeddelelse.

I juni fortalte kendisfrisøren, at han lukker sin salon i København den 31. august, da han har fået et 'kanon tilbud', han ikke kan sige nej til. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Dennis Knudsen til, om lukningen er relateret til den nye karriere som filminstruktør, men i pressemeddelelsen forklarer han:

Se også: Derfor droppede Dennis Knudsen rugemor-tanken

- Jeg har i mange år drømt om, at det en dag skulle blive muligt for mig at lave min egen film. Den mulighed er her nu, så derfor vælger jeg at omstrukturere min virksomhed, så jeg kan hellige mig film- og tv-branchen. Mine produktserier og min foredragsvirksomhed fortsætter dog som før.

Det bliver Zentropa Film, der skal producere filmen, som Dennis Knudsen selv har skrevet manuskript til. Optagelserne er sat til at gå i gang i sensommeren 2017.

Dennis var lutter smil, da han åbnede sin restaurant omgivet af afklædte mænd. I dag har han fået regningen. Arkivfoto: Anthon Unger Kendte Dennis Knudsen åd og drak for 1,9 mio. på 32 dage

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen