Nyt slag i Rimmer og Amins chokoladekrig: Giv mig 100.000 kroner

Chokoladekrigen mellem komikeren og entertaineren fortsætter med uformindsket styrke

Det varer formentlig en rum tid, før et lignende billede kan tages. (Arkivfoto: Jan Unger).
Det varer formentlig en rum tid, før et lignende billede kan tages. (Arkivfoto: Jan Unger).

Det varer ikke længe, før der skal et par mæglere med erfaring fra Mellemøsten eller FNs fredsbevarende styrke til for at gyde olie på de oprørte vande mellem Amin Jensen og Lasse Rimmer.

Som det vil være den opmærksomme læser bekendt, ligger de to i verbalkrig om, hvorvidt Lasse Rimmer som vært på 'Jeg Er En Celebrity, Få Mig Væk Herfra' lovede Amin Jensen chokolade - eller om det blot er noget, Amin har drømt.

Tidligere i dag eskalerede konflikten mellem de to tv-personligheder, da Amin Jensen foreslog, at rå-båndene blev set igennem og at den, der havde uret, skulle betale 20.000 kroner til velgørenhed.

Det beløb trumfede Lasse Rimmer imidlertid, da de to kombattanter mødtes på hans Facebook-profil.

Se også: Amin Jensen amok i junglen: Fuck jer, klaphatte!

'Jeg har en bedre idé, Amin: Hvis du tager fejl, så giver du mig 100.000, hvis jeg tager fejl, så giver jeg dig 100.000. Og de penge må du godt tænke på som velgørenhed, hvis det gør dig gladere. Jeg har adgang til råbåndene. Ring til din bankrådgiver, og få hende til at forberede checken. Så finder jeg en entreprenør, der kan lave mit ene badeværelse for dine penge. Det har sgu trængt til det længe', lød svaret fra Rimmer.

Amin slog dog hårdt igen:

'Jeg kender det, du prøver på, fra poker. Har man en dårlig hånd, kan man prøve at hæve indsatsen. Du beviser med tydelighed, at det er penge og ikke dit ord, der vigtigt her, som du ellers startede ud med.'

Amin Jensen mener ikke, at sikkerheden under optagelserne var i orden. (Pressefoto) TV - 31. mar. 2015 - kl. 07:32 Amin vred på TV3: Løgn og manglende sikkerhed

Amin Jensen fastholder, at pengene skal gå til velgørenhed og satte beløbet ned til 10.000 kroner. Men dén bed Rimmer ikke på.

'Nope. 100.000. Du er sikker som amen i kirken, skrev du? Fint. 100.000, så sætter jeg en aftale op. Kom nu. Du risikerer jo ikke noget, hvis du har ret. Jeg giver gerne 20.000 af de 100.000 til velgørenhed. Dans, eller forlad gulvet med den undskyldning, du skylder'.

Amin Jensen blev lovet masser af chokolade for at spise orme, men det fik han ikke. Og det er helt fair, mener TV3-redaktøren Mikal Kjær-Hansen. (Foto: Anthon Unger) TV - 31. mar. 2015 - kl. 09:57 TV3 om Amins exit: Vi har været helt fair

Herefter bød Ekstra Bladet ind i debatten med følgende spørgsmåL.

- Hvilket beløb ender vi på? Og hvordan afgøres dysten nøjagtigt?

'Vi ender ikke på noget beløb. Hvis jeg skal bruge mere tid på det her, så kommer Amin til at stille penge på højkant, der gør, at jeg orker forholde mig til hans indebrændte smålighed. Jeg har helt vilkårligt besluttet, at det beløb er 100.000. Hvis han vil pakke det ind i noget vrøvl om velgørenhed, så giver jeg gerne de 20.000 til det. Amin kan også bare spare pengene, indrømme, at han husker forkert (for det gør han) og fjerne mit navn fra sine opdateringer. Amin har helt klart undervurderet hvor hidsigt jeg bider mig fast, når jeg ved, jeg har ret', slår Rimmer fast overfor Ekstra Bladet.

Og nej, det er ikke 1. april endnu.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere