Ole Stephensen: Jeg bliver kaldt nazi-svin

TV-manden har fået hundredevis af kommentarer til sin opstilling for de konservative til næste folketings-valg

- Det er ikke noget med, at jeg er gået nedenom og hjem med stress, eller frygter for mit liv. Slet ikke, siger tv-manden Ole Stephensen, der for nylig bekendte politisk kulør og blev opstillet til Folketinget for Det Konservative Folkeparti i Københavns storkreds.

Udmeldingen fik straks både venner og det modsatte til tasterne med en enten lykønskninger - eller også tilsvininger.

Hvorfor er der ikke nogen, der napset Ole Stephensen for længst? Der burde være plads til den mand også på de store kanaler (Foto: Claus Poulsen/all over) Kendte Gamle Ole er stadig hot

De positive har der dog været langt de fleste, fortæller den 61-årige kommende politiker til Ekstra Bladet.

Voldsomme reaktioner
- Jeg har lavet en privat statistik over de hundredevis af kommentarer, jeg har fået, siden jeg blev opstillet forleden ved et møde i Taastrup Kulturcenter. 80 procent har har været positive, 20 procent negative, og det er faktisk færre, end jeg havde forventet. Man ved jo, at folk godt kan finde på at reagere voldsomt, hvis man springer ud som et eller andet. Og det er jo omkostningsfrit at sidde ved tasterne bag skærmen og hælde galde ud.

Dans med de kendte - 12. sep. 2015 - kl. 08:21 Ole Stephensen om TV2-exit: Selvfølgelig var jeg vred

- Hvad har de negative skrevet?

- Nogen skriver f.eks, at 'højrefløjen er nogle nazi-svin' eller 'stasi-svin', der bliver sommetider rodet lidt rundt i det. Men det er nu ikke noget, jeg tager alvorligt. Du kender det vel også fra jeres egen Nationen, siger Ole Stephensen.

Slås med Rasmus Jarlov
I Københavns storkreds skal han bl.a. slås med Rasmus Jarlov om mandatet, hvis det da ikke lykkes at få dem begge to valgt.

Det tror Ole Stephensen godt kan komme til at ske.

Dans med de kendte - 13. sep. 2015 - kl. 20:08 Tv-vært: Jeg vil ikke være legende...endnu

- Det Konservative Folkeparti kan dårligt komme længere ned, end vi er i øjeblikket, hvor vi kun har seks medlemmer af Folketinget. Jeg er overbevist om, at vi får fremgang, og jeg håber, at både jeg og Rasmus Jarlov bliver valgt, sagde han forleden til Ekstra Bladet.

Mest læste i flash!
Hent flere