Oliver: Jeg tissede i bukserne på en date

Det gik helt galt for Oliver Bjerrehuus under en date i Paris, hvor han havde drukket lidt for meget alkohol

Oliver Bjerrehuus er blevet kærester med Nikita Klæstrup. Hør om deres parforhold her. Video: Henning Hjort

Vi nærmer os Valentins Dag, der er en årets største dag for dates. Men hvad sker der egentlig, når det går rigtig galt på en date - eller før en date. Det kan Oliver Bjerrehuus tale med om. Han tissede nemlig i bukserne i minutterne lige før en date med en smuk dame i Paris.

- Jeg var i Paris, hvor jeg havde siddet og drukket mig lidt halvfuld før en date, som jeg var lidt nervøs for. Så jeg tog en metro ud til daten, men turen varede altså 45 minutter. Og jeg skulle bare tisse ekstremt meget.

Oliver Bjerrehuus kastede sig med glubende appetit over sin nye kæreste Nikita Klæstrup på den røde løber her til aften.(Foto: Henning Hjorth) Danske kendte Vildt og voldsomt kysseri på den røde løber

Så kom jeg op på Boulevard Saint Germain, hvor det ikke er særligt smart at stå og urinere. Så fandt jeg en port, som jeg løb ind i og prøvede på at tisse, men det var altså ud til bagsiden af en restaurant, hvor et par sad og kiggede meget fortørnet på mig. Så jeg fik ikke åbnet bukserne, men tissede bare hele vejen ned til knæene, fortæller Oliver og tilføjer:

 - Jeg havde heldigvis en sweater, som jeg vendte om, så den  kunne dække de våde bukser. Og da jeg kom ind på baren, hvor jeg skulle møde kvinden, overtalte jeg en fyr til at holde toilet-døren, mens jeg inde på toilettet stod i bar røv og vaskede mine bukser og tørrede dem med håndtørreren. Men det gik meget godt til sidst alligevel.

Når enden er god, er alting godt.

Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus: Ja, vi er kærester.(Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Oliver og Nikita: Ja vi er kærester

Oliver og Nikitas egen første date

Oliver beretter historien for Ekstra Bladet på den røde løber til tv-serien 'Vinyl' på Bremen, hvor han er ankommet sammen med sin nye kæreste Nikita. Og det berømte par afslører også, hvordan det gik på deres egen første date:

- Vi startede med at spise god mad på restaurant Bibendum Wine Bar, og så tog vi bagefter hen og hyggede os på Hotel Ibsen, der har en lille flot pejs med åben ild, siger Nikita. Og Oliver tilføjer:

- De har også verdens fedeste Gin og Tonic. Og det var en fucking fed date.

  Susan K havde et godt tag i Nikita Klæstrups bryster, da reality-deltagerne havde sat hinanden stævne til Reality Awards mandag aften. (Privatfoto) TV3-reality Susan K suttede Nikita Klæstrups bryster

Nikita Klæstrup syntes, at kjolen passede rigtig fint til lejligheden. (Foto: Mogens Flindt) TV3-reality Nikita stjal billedet: - Det er jo bare en pæn kjole

1 af 4 Oliver og Nikita mødte op til galla-premieren på den nye tv-serie 'Vinyl'.(Foto: Henning Hjorth)
2 af 4 Oliver og Nikita kyssede løs på den røde løber.(Foto: Henning Hjorth)
3 af 4 Danmarks nye kendis-par Oliver Bjerrehuus og Nikita Klæstrup. (Foto: Henning Hjorth)
4 af 4 Oliver Bjerrehuus glemmer aldrig en date i Paris, hvor han tissede i bukserne.(foto: Polfoto)