Oliver single igen: Derfor skred jeg

Forholdet til on-off-kæresten gennem ti år er endegyldigt forbi, siger Oliver Bjerrehuus

- Jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, siger Oliver Bjerrehuus. Her er parret fotograferet i 2012. (Foto: All Over)
- Jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, siger Oliver Bjerrehuus. Her er parret fotograferet i 2012. (Foto: All Over)

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har haft et stormfuldt forhold, siden de første gang mødte hinanden i en Netto-butik for ca. ti år siden.

De er gået fra hinanden et utal af gange, men har altid fundet sammen igen. Ikke mindst på grund af kærligheden til deres to døtre, Sigga på fem og Hanna på to et halvt.

Men denne gang er det et definitivt brud. Det siger begge parter til Ekstra Bladet.

Se også: Suzanne: Derfor mødte Oliver ikke op i retten

- Det er det sundeste for os begge to. Vi har haft utallige samtaler i terapi, men kan bare ikke få det til at fungere. Jeg elsker hende stadig, men hun er så hidsig og sur og vil ikke lade mig være den, jeg er. Så jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, fordi jeg ikke kan mere. Denne gang er det endegyldigt, siger Oliver Bjerrehuus.

Gunnvør Dalsgaard, som er pilatesinstruktør og model, bekræfter, at parret brød med hinanden for et par måneder siden.

Ifølge hende skyldtes det ekskærestens liberale holdning til stoffer.

Se også: Kørte bil i kokain-rus: I dag skal Oliver i retten

- For mig er det 100 pct. uacceptabelt at bringe stoffer ind i et familieliv, og det punkt er vi desværre ikke enige om, siger hun.

Så sent som i december fik tv-værten en dom for narkokørsel.

Ubetinget frakendelse af kørekortet i tre og et halvt år og en bøde på 14.500 kroner samt sagsomkostningerne lød dommen for at have kørt i bil med kokain i blodet i februar sidste år.

- Havde hans narkokørsel noget at gøre med jeres brud?

– Det har jeg ingen kommentarer til, siger Gunnvør Dalsgaard.

(Mottlau Foto) Danske kendte - 23. sep. 2015 - kl. 15:52 Oliver Bjerrehuus om sin mors 'porno'-fortid: Vi holdt filmaften

Oliver Bjerrehuus afviser, at han tager stoffer.

– Det er ikke sandt. Jeg holder stadig meget af Gunnvør, men hun har ikke bestilt andet end at sprede rygter om, at jeg er helt fucked up og får det til at lyde som om, jeg er narkoman. Hun har et problem med at styre sit temperament, og det er derfor, jeg gik min vej, siger han.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Oliver Bjerrehuus har blandt andet været dommer i 'Danmarks næste topmodel' på Kanal 4. (Foto: All Over)
Oliver Bjerrehuus har blandt andet været dommer i 'Danmarks næste topmodel' på Kanal 4. (Foto: All Over)
 

Siden den yngste datter Hanna blev født i sommeren 2013 har parret boet hver for sig, men har fungeret som en familie og blandt andet holdt lange sommerferier i familiens sommerhus i Tisvilde sammen.

One take - Forbrug - 28. jun. 2015 - kl. 18:03 TV: Begejstret Bjerrehuus smugprøver Xbox ræs

Men nu er der lagt en dæmper på familiens fælles aktiviteter. Blandt andet fejrede Oliver og Gunnvør ikke nytårsaften sammen.

Trods uenighederne er de opsat på at holde en god tone over for børnene, som de deler i en 10-4 ordning med ti dage hos hende og fire hos ham.

Mand eller mus - 9. feb. 2015 - kl. 15:15 Bjerrehuus: Jeg ville elske en homoseksuel søn

I november skrev HER & NU, at den 40-årige model og familiefar havde kysset en ung blondine i byen, men han afviser, at der er dukket en ny kvinde op i hans  liv.

- Nyder du singletilværelsen?

- Så godt man nu kan, når man har tre børn, og alt skal koordineres, siger tv-værten, som udover døtrene har teenagesønnen Oscar fra sit forhold til Anna von Lindholm.

I 2013 afslørede Oliver Bjerrehuus i sin tv-serie 'Olivers kamp’ på Kanal 4, at han havde været stormende forelsket i vejr-værten Eva Nabe Poulsen, da han fik beskeden om, at Gunnvør ventede parrets andet barn.

Se også: TV: Oliver Bjerrehuus kårer årets action-spil

Men forelskelsen i Eva er for længst et overstået kapitel.

- Det ligger alt sammen i fortiden, siger den 40-årige model.

Ekstra Bladet var til stede da Oliver Bjerrehus fik sin dom for narkotikakørsel i december.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere