Paradise-Fie: Jeg knalder ikke med alle

I aftes tjekkede kendisbloggeren Fie Laursen ind på Paradise Hotel, og det er med blandede følelser, at hun gør det. Det er nemlig ikke alle, der er lige glade for nyheden

TV3/Pressefoto

'Har du tænkt dig at bolle med alle drengene inde på hotellet'?

'Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde. Jeg troede, at du var klogere end det Fie'.

Sådan lyder nogle af de kommentarer, som kendisbloggeren Fie Laursen har modtaget, efter at hun offentliggjorde sin deltagelse i Paradise Hotel 2015.

Selv er hun ikke spor nervøs for sin deltagelse i programmet og tror, at hendes fans vil blive overrasket over at se hende:

- Jeg tror de fleste regner med, at jeg går ned og knalder hele hotellet. Det gør jeg bestemt ikke.

Paradise Hotel - 6. mar. 2015 - kl. 10:59 Fra mobbeoffer til kendisblogger: Så meget tjener Fie Laursen

Det var en stor drøm

Fie Laursen har altid haft en stor drøm om at lave tv. Hun overvejede derfor også længe, om Paradise Hotel var det rette program for hende:

- Jeg har altid haft tv-drømme, men ventet på det rette øjeblik til at springe ind i det. Det var derfor også vigtigt for mig, at jeg ikke bare sagde ja til alt det tv, som kunne give mig omtale. Det skulle være et program, som jeg rent faktisk ønskede at deltage i, skriver hun på sin blog.

Paradise Hotel - 5. mar. 2015 - kl. 20:03 Kendisblogger Fie Laursen: Hænger ud med store stjerner

Fie havde som mange andre rigtig mange fordomme om programmet. Men hun ændrede mening, da hun satte sig ind i konceptet:

- Det er klart, at hvis man går ind i Paradise Hotel med et ønske om, at man skal kneppe alt med en puls og to ben, så kan det være svært at få et job efter. Det er jeg helt enig i.

Hør Fie fortælle om sin deltagelse i Paradise Hotel og hvad hun tror, at hun bliver kendt for i indslaget øverst

76 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere