Paradise-Pernille giver pølse blowjob

Pernille fra Paradise Hotel medvirker som erotisk 'husmor' i musikvideo, hvor hun blandt andet giver en pølse kærlig behandling

Se Pernille i musikvideoen. (Video: Privat)

I Paradise Hotel blev hun kendt som 'Dumme Pernille' på grund af sine mange sprogblomster. Nu debuterer hun som erotisk husmor i en musikvideo af kunstneren 'Zjakalen'.

Her klækker hun blandt andet et æg, mens hun rører sig selv sensuelt på brysterne, og hun giver - hvad der ligner - en Langelænder-pølse en kærlig behandling.

- Nu er det jo ikke første gang, jeg spiser en hotdog, siger Pernille til Ekstra Bladet, om den noget atypiske behandling af pølsen.

- Folk skal bare tænke, at det er en sjov ting. Folk skal ikke lægge for meget i det, uddyber hun.

- Jeg er ikke uintelligent, understreger Amalie. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 17. jun. 2015 - kl. 13:30 Danmarks Radio IQ-tester Amalie

På trods af sit tidligere stempel som 'Dumme Pernille' er den tidligere Paradise-deltager ikke bange for, at hendes rolle i musikvideoen vil kaste negative kommentarer af sig.

- Der er ikke nogen, der kan sige noget, der er værre, end hvad de allerede har sagt. Jeg er faktisk pisse ligeglad med, hvilken bås jeg kommer i, og hvad folk siger. Det kunne ikke rage mig mindre, fortæller hun.

- Jeg ved faktisk selv, at jeg ikke er dum. Jeg ved, at jeg har en IQ, der er over gennemsnittet i Danmark, så dem, der siger noget, kan rage mig en høstblomst, fortsætter hun.

Hør hvad Pernille svarer til kritikken om, at hun skulle være dum

I musikvideoen deltager hun også i et simuleret samleje, hvor 'Zjakalen' efterfølgende står med bar røv foran hende.

- Det er bare for sjov. Der er jo ikke noget frækt over videoen. Det er mere sådan kikset. Lidt 'Klovn'-agtigt, Iben Hjejle og Mia Lyhne-agtigt. Lidt som en kikset husmor, der prøver på at være sexet, siger Pernille, der samtidig fortæller, at der var flere ting, hun sagde nej til, fordi de var over hendes grænse.

Hun vil dog ikke uddybe, hvilken slags scener, hun sagde nej til.

- Der var nogle ting, som jeg slet ikke synes var passende, men det kan jeg ikke fortælle, hvad var. Det er helt upassende, og jeg kan slet ikke få det ud over min mund, fordi det simpelthen er så upassende.

To reality-deltagere, to mødre. (Foto: René Schütze og Jan Unger) Kendte Paradise-Pernilles mor: Jeg græd, da hun meldte sig til

Paradise Pernille har valgt at deltage i musikvideoen, fordi kunstneren bag er en god kammerat. Desuden påpeger hun, at videoen er ment som spas og løjer.

- Måske jeg opfatter tingene anderledes, men jeg ser det bare som en sjov musikvideo, hvor vi tager lidt pis på det hele. Tager lidt pis på folk, som prøver at spille sexede og ikke er det.

- Der er så mange videoer, hvor man skal se bar røv og folk, der står og pumper og skal vise sig frem. Det er bare så til grin og latterligt, så det gør vi bare lidt grin med i videoen, fortæller Pernille.

Pernille Nygaard som hun ser ud nu. (Privatfoto) Danske kendte - 22. okt. 2015 - kl. 17:56 Engang Dumme-Pernille fra 'Paradise Hotel'. Nu får hun studenterhuen

Du kan se musikvideoen øverst i artiklen.