Paradise-Sammi tabte 42 kilo efter mobning

Trods muskler og vaskebræt har den flotte 'paradise'-deltager stadig svært ved at vise sig i badeshorts

(Privatfoto)
(Privatfoto)

Han blev stemplet som den kedelig fyr, der ikke gad at drikke alkohol under årets 'Paradise Hotel'.

Men der er en grund til, at den 20-årige smilende Sammi fra Brøndby Strand ikke gad følge de andre 'paradisoer' i deres drikkelag under opholdet på luksushotellet ved den mexicanske stillehavskyst.

- Jeg prøvede at vise, at 'Paradise' ikke handler om alkohol. Det kan også handle om bare at have det sjovt. Man behøver ikke have alkohol i blodet for at have det sjovt, siger Sammi til Ekstra Bladet.

Årsagen til, at Sammi aldrig rører drikke med procenter, er, at han passer enormt godt på sin krop.

Otte forskellige skoler
- Jeg har tabt mig 42 kilo, fortæller Sammi, der havde en meget hård skolegang.

- Jeg har skiftet skole mange gange. Jeg har gået på otte forskellige skoler i Brøndby Strand, Vallensbæk og Rødovre. Jeg er blevet mobbet på alle mine skoler på grund af min overvægt, fortæller Sammi, der begyndte at tabe sig for fem-seks år siden.

- Jeg var 150 cm høj og vejede over 90 kilo, så det så voldsomt ud.

Ville være én pigerne kiggede efter
- Jeg valgte at sige: 'Ved du hva´, jeg vil være én, som pigerne kigger efter og få en masse venner'.

- Man siger altid, man skal være sig selv, men man kan forbedre sig selv, og det var det, jeg prøvede på, fortæller Sammi, der startede med at tabe sig, da han var 14-15 år.

- Så brugte jeg halvandet år på at tabe mig. Jeg kom ned og veje 51 kilo. Det er også derfor, jeg overhovedet ikke drikker alkohol, siger Sammi, der nu rådgiver andre om vægttab og styrketræning.

- Jeg arbejder i Fitness World. Jeg træner mange gange to gange om dagen og spiser sundt hver dag. Jeg går meget op i min krop og sundhed, fortæller Sammi, som trods sin flotte krop alligevel fandt det svært at være i badeshort og gå catwalk kun iført speedos på 'Paradise Hotel'. Se klippet øverst i artiklen.

- Det er at vise sig selv i badeshort, havde jeg det faktisk svært ved. Dem, der har været overvægtige, vil altid se sig selv som overvægtige, så jeg har det altid stramt med mig selv i badeshorts. Men det har været en stor sejr for mig at vise, at selv om man har været tyk, så kan man godt vise, man har det godt. Man skal ikke give op, siger Sammi, der gerne hjælper andre i samme situation og opfordrer andre unge til at skrive til ham på hans blog.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

(Privatfoto)
(Privatfoto)

(Privatfoto)
(Privatfoto)