'Paradise'-Sandy efter vægttab: Brysterne sidder stadig

Brystbomben fra Paradise Hotel fortæller, hvordan hun har fastholdt den slanke linje efter sit store vægttab

Sandy under Paradise Hotel (venstre) og Sandy efter sit vægttab (højre). (Foto: TV3 og Privat)
Sandy under Paradise Hotel (venstre) og Sandy efter sit vægttab (højre). (Foto: TV3 og Privat)

Sandy Esko skabte i den grad opmærksomhed, da hun tjekkede hun tjekkede ind på Paradise Hotel i 2014.

Med sine store bryster, det lange lyse hår og sine flotte former, blev alle fyrenes øjne vendt mod den labre brystbombe.

Opholdet på Paradise Hotel var fyldt med lækker mad og uendelige mængder alkohol, men festen stoppede ikke, da Sandy forlod luksushotellet i Mexico, og det betød en del ekstra kilo på blondinens veldrejede krop.

- Jeg levede det vilde liv, da jeg kom hjem fra Mexico, og da jeg så kom ned på jorden igen, og hverdagen blev almindelig igen, så kunne jeg ligesom godt se, at det var min krop ikke helt, fortæller den tidligere Paradise-vinder.

Derfor besluttede Sandy sig for, at hun ville tilbage til den vægt, hun havde inden, hun tjekkede ind til fest og farver på Paradise.

Sandy i sommeren 2014 inden hendes 15 kilo store vægttab. (Foto: Privat)
Sandy i sommeren 2014 inden hendes 15 kilo store vægttab. (Foto: Privat)
 

Den tidligere 'Paradiso' bærer rundt på imponerende 600 ml. i hvert bryst. (Foto: TV3) TV - 13. jan. 2015 - kl. 23:52 Sandy har de bedste bryster i reality-tv

Smed 15 kilo på tre måneder
I november startede hun på slankekuren, og på bare 30 dage havde brystbomben tabt 7 kilo. I slutningen af februar - altså bare to måneder senere - lød vægttabet på hele 15 kilo.

- Jeg trænede helt hjernedødt meget i de tre måneder. Jeg var oppe og løbe 1-2 gange om dagen. Kiloene skulle bare af, fortæller reality-stjernen, der efter de tre måneders jernhårde slankekur, begyndte at drosle ned på træningen.

- Da jeg prøvede at tabe mig, dyrkede jeg udelukkende cardio, men efter vægttabet, så strammede jeg mest bare op med styrketræning, fortæller Sandy, der nu prøver på at træne 2-3 gange om ugen.

Med de mange kilo der er raslet af, kan der godt sidde et par beundrende mandeøjne, som er bange for, at Sandys imponerende store bryster også er blevet en størrelse eller to mindre, men det er ikke tilfældet, forsikrer den tidligere Paradise-vinder.

- De sidder, hvor de plejer. Man kan jo heldigvis ikke slanke silikone, griner hun.

Sandy 15 kilo lettere i sommeren 2015. (Foto: Privat)
Sandy 15 kilo lettere i sommeren 2015. (Foto: Privat)
 

Se også: Paradise-Sandy sviner forældre til grædende piger: Skam jer

Man skal indstille sig mentalt
Det er ikke altid lige nemt at tage sig sammen til at smide de ekstra kilo, og derfor har Sandy et par gode råd til, hvordan man hiver sig selv i nakken og kommer op i fitness-centeret.

- Man skal indstille sig selv mentalt på, at det er dét, man vil. Jeg kender godt det der, hvor man siger: 'Åh, hvor vil jeg godt tabe mig', men det handler ikke kun om at ville tabe sig, man skal også ville dét, det kræver at tabe sig, fortæller Sandy og fortsætter:

- For jeg kender godt det der med, at man siger: 'Ej, det kan også bare blive på mandag istedet', men det dur ikke. Man skal træffe en beslutning og gøre det. Og så er det ikke i morgen, men i dag, jeg gør det, og det bliver jeg ved med, indtil jeg når mit mål.

Du kan læse mere om Sandys liv, vægttab og nyligt startede uddannelse som socialrådgiver på hendes blog.

Se også: Paradise-Sandy udsat for fotografering i smug

Brystbomben overraskede de øvrige gæster på Paradise Hotel, da hun tjekkede ind på luksushotellet i 2014. Se videoen herunder:

1 af 3 Brystbomben Sandy fra Paradise Hotel tabte 15 kilo på tre måneder. (Foto: Privat)
2 af 3 Sandy under optagelserne til Paradise Hotel 2014. (Foto: TV3)
3 af 3 Sandy under Paradise Hotel (venstre) og Sandy efter sit vægttab (højre). (Foto: TV3 og Privat)