Pernille Blumes mor raser over klam P3-video

Pia Blume mener, at P3- er gået langt over stregen og kalder videoen for decideret klam - jeg blev meget ked af det

Pia Blume var klar i spyttet, da Ekstra Bladet spurgte hende til den udskældte musikvideo om hendes datter.

- Den er total utilstedelig. Jeg siger det selvfølgelig ud fra et mor-synspunkt. Og jeg forstår simpelthen ikke, at man blander en så dygtig sports-udøver som min datter Pernille ind i det klamme budskab.

Sådan sagde Pernille Blumes mor Pia Blume til Ekstra Bladet, da vi først fangede hende på en mobiltelefon, og uddybede senere, da vi mødte hende i lufthavnen, hvor hun stod og ventede på, at datteren skulle lande med sin guldmedalje omkring halsen.

Pernille Blumes mor Pia er blot en af mange, der ligger sig i slipstrømmen af utroligt mange kritiske kommentarer, der har været rettet mod P3's meget omdiskuterede video, der for nylig blev lagt ud på P3's Facebook-side. Men hun er måske den aller vigtigste kritiker. Og den, der står nærmest til Pernille. Hun er nemlig hendes mor.

Se også: DR om egen Pernille Blume-video: Den er klam og ulækker

(artiklen fortsætter under billedet)

 

Jeg blev meget ked af det
- Jeg forstår godt, at vi levet i et land med ytringsfrihed, men her er P3 altså gået langt over stregen, sagde Pia og tilføjede til Ekstra Bladet:.

- Jeg synes, at både sangens tekst og videoen underkender min datters hårde arbejde gennem 20 år. Pernille har lagt mængder af hårdt arbejde i at komme så langt. Og hun var altså den første under OL i Rio, der vandt en guldmedalje til  Danmark, og det er oven i købet 68 år siden, at Danmark sidst vandt guld til  OL i svømning.

- Det er ærgerligt, at jeg som mor skal opleve sådanne klamme ting, der kommer til  udtryk i den video. Den video er bare klam. Den er decideret klam. Og jeg blev selvfølgelig meget ked af det, da jeg hørte om den.

Se også: Læsernes dom over DR's Blume-video: Tag den ned

Sjaskvåd og sæd-depot
I den omtalte video bliver der blandt andet sunget følgende:

’Du ligger der og smiler sjaskvåd', 'ku ik' drømme om at drømme om dig til en tømning af mit sæd-depot', 'Du får noget til at vokse og dunke i min krop’.

En stolt guldmedaljevinder, Pernille Blume. (Foto: Polfoto)
En stolt guldmedaljevinder, Pernille Blume. (Foto: Polfoto)

1 af 4 Pernille Blume har endnu ikke selv kommenteret den klamme video. (Foto: Polfoto)
2 af 4 Pernille Blume med sin mor Pia. (Foto: Privatfoto)
3 af 4 En stolt guldmedaljevinder, Pernille Blume. (Foto: Polfoto)
4 af 4 

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere