Peter Ingemann for 'fræk' til Instagram

Peter Ingemann langer ud efter Facebook og Instagram og forstår ikke, hvorfor de skal bestemme, hvad folk skriver og deler

Det er ikke første gang, at Peter Ingemann får fjernet et billede fra Instagram. Foto: Anthon Unger
Det er ikke første gang, at Peter Ingemann får fjernet et billede fra Instagram. Foto: Anthon Unger

Peter Ingemann er kommet i problemer på Instagram.

Han har fået fjernet et billede, hvor 'Vild med dans'-stjernen Thomas Evers fortalte til Ekstra Bladet, at han var begyndt at arbejde på en fiskerestaurant, hvor gæsterne forveksler ham med Peter Ingemann.

Det var i sig selv ikke et problem, men på siden ved siden af kunne man skimte Side 9-pigen fra samme avis, og da bryster overskrider Instagrams regler, blev opslaget altså slettet.

'Ja hendes højre bryst-vorte, set fra Julie Ea's perspektiv (lidt udtværret pga af krøllet avis og ditto mine evner udi fotografering) var simpelthen for stærk kost for Mark Zuckerberg og co. Jeg beklager,' skriver Peter Ingemann.

Peter Ingemann giver Side 9-pigen Lara Denice et flot ni-tal. Foto: COVERMODEL.DK / Michael Drost-Hansen Danske kendte - 4. mar. 2019 - kl. 18:45 Peter Ingemann bedømmer næsten nøgne damer: Det må konen tåle

Vis dette opslag på Instagram

Ja ja så gik den ikke længere. Men opslaget vedr danser Thomas Evers Poulsen, der bliver forvekslet med mig i det offentlige og viceversa, var trods alt på i 5 dage. Opslaget var ledsaget af et foto fra EB og da artiklen var på side 8, kom der en flig af side 9 med.....næsten helt tilfældigt. Censuren har nu slettet mit opslag og dermed også EBs side 9-pige (Julie Ea, 31 og fra Bagsværd) der kunne skimtes ude til højre. Ja hendes højre bryst-vorte, set fra Julie Ea’s perspektiv (lidt udtværret pga af krøllet avis og ditto mine evner udi fotografering) var simpelthen for stærk kost for Mark Zuckerberg og co. Jeg beklager. Men nu siger man jo at fantasien er stærkere end det reelt oplevede, så jeg vil bare fortælle jer at Julie Ea (og Thomas Evers) så brandgodt ud på billedet. Julie Ea er 31 somre og skarp i alle ender og kanter. Det lumre blik og de lange lyse lokker og tanken (ja nærmest duften) af en nummer 54 med salat og creme fraiche fra Bagsværd Pizzaria, ville få selv Benedict d. 16 (tidl pave, gik under navnet “Guds Rottweiler”) til at hoppe virilt ud af sin demens-gummicelle (ja han lever så vidt vides stadigvæk).....tak for dig Julie Ea, Thomas Evers og fantasien. Den - og jer - kan de sociale mediemastodonter dog alligevel ikke sætte i lænker..... PS Det rigtige sjove er at Facebook nægter at offentliggøre dette opslag. Det er kun Instagram der har det liggende.....scary

Et opslag delt af Peter Ingemann (@ingemannpeter) den

Da Ekstra Bladet spørger Peter Ingemann om det fjernede opslag, er det en grinende tv-vært, vi får i røret.

- Det er ikke første gang, siger han.

Da det sidste år kom frem, at forældre var begyndt at bede skolefotografer om at redigere deres børns billeder for at få dem til at fremstå mere perfekte, valgte han at dele et af sine egne barndomsbilleder - hvor han var nøgen - som et modsvar.

- Jeg havde så malet en ordentlig penis for at kompensere for den lille en. Jeg ville også forbedre mit billede. Men det blev fjernet, og jeg blev nærmest truet med karantæne, griner han.

Se også: Jubler over datteren: Bedre end mor og far

'Betænkeligt'
Peter Ingemann har dog også en mere seriøs bagtanke med at dele billedet og blande sig i debatten om censur på de sociale medier.

- Det er betænkeligt, at der sidder private milliardfirmaer og censurerer - uden om lovgivning og domstole. De bestemmer jo bare, siger han og peger på eksemplet for nylig, hvor det tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen fik fjernet et opslag om en ansat i Udlændingestyrelsen.

- Jeg er bestemt ikke enig med ham, og jeg synes, at hans opslag var forfærdeligt. Men derfor har han jo ret til at lægge det op. Og jeg synes da, det er betænkeligt, at man lægger den moral og etik, som man mener at måtte have i ét land, ned over Danmark, som var det første land i verden, som frigjorde billedpornografien.

For frækt til Instagram. Det er dette billede af papirudgaven af Ekstra Bladet, der ikke måtte ligge på det sociale medie. Foto: Peter Ingemann
For frækt til Instagram. Det er dette billede af papirudgaven af Ekstra Bladet, der ikke måtte ligge på det sociale medie. Foto: Peter Ingemann
 

Tv-værten siger, at man jo ikke ville finde sig i det samme fra andre firmaer.

- Tænk, hvis det var Volkswagen, Sony eller Coca-Cola, der skulle bestemme, hvad vi måtte skrive, sige og vise til hinanden på vores egne private sider, som dog er offentligt tilgængelige. Jeg synes da, at det er en tanke værd, og derfor lagde jeg det her op.

- Så det var en bevidst provokation, at du lige fik lidt af Side 9-pigen med på billedet?

- Det var da nok ikke helt tilfældigt. Jeg ved jo godt, at der er de regler, griner han og beskriver det som en undersøgelse af, hvor langt man kan strække grænserne.

Se også: Frustreret Ingemann: - Det er grotesk

Peter Ingemann har også forsøgt at dele samme opsang på Facebook, men her er opslaget endnu ikke blevet publiceret.

- Så jeg laver et opslag om, at Mark Zuckerberg bestemmer, hvad der må lægges op - og det er altså ikke blevet lagt op, griner tv-værten og understreger i øvrigt, at han er stor fan af Side 9-pigen.

Du må ikke se hende på Instagram, men her hos Ekstra Bladet må du gerne se Julie Ea. Du kan se galleriet med hende her. (+)