Pivlækre Nina Agdal er tilbage - og nu smider hun toppen

Den danske supermodel Nina Agdal poserer igen for det anerkendte sportsmagasin Sports Illustrated

Den danske topmodel Nina Agdal har flere gange betaget alverdens læsere, når hun har poseret i ganske små bikinier i det ikoniske sportsmagasin Sports Illustrateds årlige 'Swimsuit'-udgave.

I dette års udgave er den danske model atter blandt de udvalgte bikiniklædte kvinder, men denne gang overlades der ikke meget til fantasien.

Det viser en ny video, som sportsmagasinet har delt af den danske darling forud for udgivelsen.

Flere steder i videoen har Nina Agdal smidt bikinitoppen, mens hun poserer for kameraet med kun hænderne for attributerne.

Man forstår, hvis Leonardo DiCaprio er en lykkelig mand for tiden. Foto: AP
Man forstår, hvis Leonardo DiCaprio er en lykkelig mand for tiden. Foto: AP
 

Den 24-årige danske skønhed prydede forsiden på det anerkendte badetøjsmagasin i 2014, og både før og efter har hun vist sin veldrejede krop frem i selvsamme blad.

Dengang blev det også til en fræk volleyball-kamp, de smukke modeller imellem. (Video: Splash)

Supermodellen Nina Agdal har også flashet formerne for undertøjsmærket Victoria's Secret og været på forsiden af modemagasinet Elle i Kasakhstan.

Se Sports Illustrated-videoen her.

I midten af juli dukkede der billeder op af den unge model i fingerfletteri, kærlige kys og hede omfavnelser med den verdensberømte Hollywood-stjerne Leonardo DiCaprio under en strandtur.

Nina Agdal, der til daglig bor i USA, og 'The Revenant'-stjernen har ikke bekræftet forholdet, men de er flere gange blevet fotograferet sammen.

Agdal og DiCaprio på natklub sammen.

Til havfruefest med Sports Illustrated i sommer.

43 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere