Politiker rystet: DR-vært arbejdede på kampagnevideo

Samira Nawa fra Radikale Venstre havde i 2014 Mads Aagaard med i en kampagnevideo for sit kandidatur til Europaparlaments-valget

Samira Nawa havde Mads Aagaard ansat som frivillig på sin kampagne i 2014. Foto: Philip Davali
Samira Nawa havde Mads Aagaard ansat som frivillig på sin kampagne i 2014. Foto: Philip Davali

Sagen om DR-værten Mads Aagaards chikane af både mænd og kvinder har også rystet den radikale politiker Samira Nawa.

Flere af de kilder, der fortalte om trusler og chikane fra DR-vært Mads Aagaard, uddyber nu på de sociale medier. Foto: Malthe Ivarsson / Ritzau Scanpix Danske kendte Hjemsendt efter sexchikane: Nu reagerer kvinderne

Samira fra Radikale Venstre havde i 2014 Mads Aagaard med sin kampagnevideo for sit kandidatur til Europaparlaments-valget.

Til Ekstra Bladet fortæller ligestilling- og beskæftigelsesordføren for partiet, at hun er 'chokeret' over meldinger om Mads Aagaard.

'Jeg er dybt rystet og chokeret over den grove sexisme, chikane og psykiske vold, han har udsat både mænd og kvinder for', lyder det i en sms.

Mads Aagaard er anklaget af 12 personer for at have forulempet dem med ved chikanerede adfærd. Foto: DR/Anders Beier
Mads Aagaard er anklaget af 12 personer for at have forulempet dem med ved chikanerede adfærd. Foto: DR/Anders Beier
 

Samira Nawa slår fast, at hun ikke brugt lang tid sammen med DR-værten fra P1.

'Vi brugte en halv dag sammen på at optage, og det var hans frivillige bidrag til min kampagne. Efterfølgende har vi ikke haft meget kontakt, udover når han som vært har inviteret mig i P1 Debat eller shitstorm'.

Hun fortæller, at hun aldrig oplevede Mads Aagaard som upassende eller grænseoverskridende, og derfor er hun også i chok over den adfærd, man søndag kunne læse om.

Søndag stod 12 kilder frem i Berlingske og fortalte, at de igennem årene er blevet udsat for krænkelser, trusler og chikane af DR-vært Mads Aagaard Danielsen, der senest har været vært på radioprogrammet 'Shitstorm' på P1.

Mads Aagard Danielsen er den vært, der er blevet sendt hjem efter flere omfattende sager om krænkelser. Foto: DR Presse Danske kendte Sendt hjem: Afslører anklager mod DR-vært