Populær 'Paradise'-babe afslører: - Jeg kom til at tisse på en fan

Nadja fra årets 'Paradise Hotel' fortalte i ugens 'Paradise'-magasin, at hun sidste weekend var ude i en 'pisse'-uheldig episode

Afsløringen kom, da hun sammen med Tobias gæstede ugens ’Paradise’-magasin.

Undervejs i programmet faldt snakken på fan-oplevelser. Her fortalte den blonde Paradise-babe, at hun sidste weekend havde siddet på skuldrene af en 16-årig fan, efter hun var uheldigvis havde dryppet en lille tår. Men det var ikke nok.

- Jeg kom til at dryptisse, da jeg sad på hendes skuldre, fortalte hotellets fan-favorit, der i skrivende stund følges af mere end 112.000 på det sociale medie Instagram, til stor latter i studiet.

Umiddelbart skulle man tro, at de fleste ville blive arrige af at blive pisset på. Men da Nadja efterfølgende fortalte pigerne, at hun havde ’dryppet’ over sig, blev hun overrasket over pigen og hendes slængs reaktion.

Danske kendte - 21. apr. 2018 - kl. 18:05 'Paradise'-badejern afslører: Sådan får du sixpack til sommer

Hør den populære paradiso fortælle om den våde bytur i klippet øverst i artiklen.

Med sig i studiet havde hun norske Tobias. Hele udsendelsen kan du se nedenunder. Her fortæller Nadja blandt andet, hvorfor hende og kæresten Lennys forhold har været så turbulent på hotellet.

Samtidig fortæller norske Tobias, hvordan det var at være nordmand i det danske ’Paradise’.

Og om hvordan det var at få en våd klud i hovedet af de øvrige deltagere, da han sammen med Elina og Isac blev fravalgt til julefrokosten og kom i farezonen.