Populær vært forlader DR

Keld Heick har dog selv valgt at sige stop

Keld Heick - slut som radiovært for dennegang. Foto: DR
Keld Heick - slut som radiovært for dennegang. Foto: DR

Ovenpå den massive fyringsrunde forlader Dansktop-veteranen Keld Heick nu også DR, hvor han det seneste trekvarte år har lavet musikprogrammet 'Dobbelt Op' på den digitale kanal P5.

Men Keld Heick er ikke blevet fyret, han har selv valgt at sige op, når kontrakten udløber til nytår.

Afskeden betyder samtidig, at programmet bliver nedlagt, hvad Keld Heick ærgrer sig over.

Det er ikke første gang, at Hilda har haft brug for mere end Keld at støtte sig til. Krykken kom frem igen i sommer. Foto: Ritzau Scanpix Danske kendte Dansk sangerinde opereret igen: Kønt så det ikke ud

- Jeg havde håbet, at programmet kunne fortsætte med en anden vært, så det er jeg lidt ærgerlig over, siger han til Her & Nu.

Travlhed på landevej med fru Hilda betyder, at Keld Heick ikke også kan overkomme radio-jobbet. Foto: TV2
Travlhed på landevej med fru Hilda betyder, at Keld Heick ikke også kan overkomme radio-jobbet. Foto: TV2
 

Om baggrunden for sin egen opsigelse angiver han travlhed, når han samtidig er på job med fru Hilda fire-fem gange om ugen.

- Jeg må indrømme, at jeg har været lige ved at gå ned med stress på et tidspunkt. Derfor bad jeg selv om at stoppe, selvom jeg har nydt at lave radio, siger han til ugebladet.

Annette Heick, Jesper Vollmer og deres to sønner, Storm og Eliot, flytter hjem til Danmark. Foto: Klavs Bo Christensen Danske kendte Annette Heick i dobbelt lynsalg: - Nu flytter vi hjem

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra den populære sanger.

P5 har på det seneste også mistet en anden, kendt vært. Men Dan Rachlin har ikke lagt skjul på, at han er ked af, at der ikke længere er plads til ham på kanalen.

Dan Rachlin er ikke færdig med radioen, selv om DR er færdig med ham. Foto: Peter Gravesen Danske kendte Kampklar DR-vært efter fyring: Jeg giver ikke op!