Populær vært: Slut med tv

Sisse Fisker kommer ikke til at lave mere tv

Det var en storsmilende Sisse Fisker, der mødte op på den røde løber onsdag aften. Foto: Mogens Flindt
Det var en storsmilende Sisse Fisker, der mødte op på den røde løber onsdag aften. Foto: Mogens Flindt

Hvis du er en af de mange danskere, der igennem årene har nydt at se Sisse Fisker tone frem på skærmen som vært hos TV2 Sport eller på 'Aftenshowet' på DR1, så er der dårlige nyheder.

Sisse Fisker kommer nemlig ikke til at lave mere tv.

Det fortalte hun, da Ekstra Bladet mødte hende onsdag aften til gallapremieren på filmen 'Unge Astrid', hvor hun mødte op med sin mand, Sune Mogensen, under armen.

Nu vil hun nemlig udelukkende fokusere på sit arbejde hos SMILfonden, der er en organisation, som kæmper for at give syge børn og deres familier et afbræk fra sygdom ved eksempelvis at arrangere forskellige aktiviteter.

- Jeg er blevet direktør i SMILFonden, så nu bruger jeg alt min tid på det. Jeg laver slet ikke tv mere, og jeg laver ikke flere foredrag. Det er bare megafedt. Jeg planlægger sommercamps for en masse børn på Rigshospitalet og Aarhus Universitetshospital. Det er bare helt fantastisk, sagde Sisse Fisker til Ekstra Bladet på den røde løber.

Vi kommer ikke til at se mere til Sisse Fisker på tv-skærmen. Arkivfoto
Vi kommer ikke til at se mere til Sisse Fisker på tv-skærmen. Arkivfoto
 

Sisse Fisker har stiftet og sidder i bestyrelsen af SMILfonden. Foto: Ivan Boll Riordan Danske kendte DR-vært kronisk syg: Skal have daglig medicin

Træt af at lave tv
Ifølge Sisse Fisker er det derfor også slut med at lave mere tv. Lysten er der simpelthen bare ikke længere.

- Det er fuldstændig slut med tv nu. Jeg vender ikke tilbage. Det skal kun være for at lave noget med de børn, jeg arbejder med, og deres sindssyge skæbner, men ikke mere af det der sjov og ballade. Det har jeg lavet rigeligt af.

- Jeg savner det ikke et sekund. Det her giver så meget mere mening, understreger Sisse Fisker.

Sisse Fisker brød onsdag aften ud i tårer i 'Go aften Danmark'. Foto: Ritzau Foto Danske kendte Dansk tv-vært afslører: Derfor brød jeg sammen på direkte tv

Kæmpet med sygdom
Sisse Fisker har tidligere fortalt åbent om, at hun i en lang årrække har kæmpet med smertefulde rygproblemer.

Smerterne var så store, at Sisse Fisker forrige år gennemgik en stor operation på Glostrup Hospital, hvor lægerne satte flere skruer ind i hendes rygsøjle.

I dag har hun det dog rigtig godt og er sluppet af med smerterne i ryggen.

- Jeg er helt godt kørende. Jeg overvejer at melde mig til et halvmaraton i år, for min ryg har det fuldstændig fantastisk. Jeg træner hver dag, og jeg har det bare bedre end nogensinde før. Jeg har været til tjek, og jeg er frikendt for det hele. Så medmindre jeg laver et eller andet nyt skørt, så er det slut med operationer, lød det fra en glad Sisse Fisker

Sisse Fisker har været i gang med sin genoptræning i et år - og har det nu endelig bedre efter sin ryg-operation. Foto: Smilfonden Danske kendte Dansk tv-vært: - Jeg var skide bange

Ud over de store rygproblemer, som den tidligere tv-vært har kæmpet med, lider Sisse Fisker også af den kroniske stofskiftesygdom kaldet Hashimotos thyreoiditis, der gør, at hun skal have medicin resten af livet.

- Jeg fandt ud af, at jeg led af sygdommen i 2009, fordi jeg havde kæmpet tre år med at blive gravid. Diagnosen tog lang tid, men derefter er der blevet taget godt hånd om det af egen læge og Rigshospitalet, har hun tidligere fortalt til Ekstra Bladet.