Rachlin i slagsmål om behåret kvinde

Dj'en kom i uvejr efter opdatering på Facebook

Her kan du se denne uges udgave af 'Dans med de kendte'.

Dan Rachlin røg ind i et uvejr af de større, da han på Facebook linkede til en artikel fra Femina om 25-årige Anne, der ikke har barberet sig i syv år.

For da han gjorde sig munter over læsningen, væltede det ind med hidsige kommentarer fra kvinder.

'Min medfølgende kommentar var kæk, men hverken nedladende eller svinsk', forsvarer Dan Rachlin sig på Facebook, hvor han højst usædvanligt for den meget aktive dj valgte at slette hele opdateringen.

- En af kommentarerne lød 'Luk din sexistiske kæft, Dan Rachlin, siger han til Ekstra Bladet.

Kritikken gik på, at han var med til at tvinge normer ned over kvinder.

Se også: Dan Rachlin om røveri: En anmeldelse bliver ikke aktuel

- Jeg mener, kritikken er grotesk. At flashe sin egen personlige smag og præferencer er ikke at tvinge normer ned over kvinder. Det er ikke at gøre dem til objekter, siger han til Ekstra Bladet.

I opdateringen fik han nemlig slået fast, at behårede kvinder ikke er noget for ham. Et standpunkt, han holder fast i.

- Hvis Charlotte (Rachlins kone, red.) havde lyst til at have behårede ben måtte jeg jo forholde mig til det. Men det ville nok skabe noget af en krise.

- Ville du kunne have sex med en kvinde med behårede ben?

- Det ville blive svært i min alder.

- Den må du vist lige uddybe?

- Hvis Charlotte insisterede på behårede ben og sager, så måtte vi jo tage en debat om det. Ligesom hun måtte forholde sig til, hvis jeg for eksempel fandt ud af, at jeg kun ville gå i bad en gang om året.

Se også: Rachlin: Overfaldsmændene var danskere

I en opdatering, hvor han redegjorde for sletningen af den kritiserede opdatering, skrev han blandt andet:

'Men jeg kan garantere kampkvinder eller andre med stærke feministiske holdninger, at de ikke kan tvinge mig og åbenbart utallige andre medmennesker til at mene, at hår på kvindeben og en stor dusk er noget for os.  Vi kan blive bedre til at acceptere forskellighed, og vi skal blive bedre til at kommunikere og tale pænere til hinanden.  Men smag og behag kan for mit vedkommende ikke dikteres.  Og jeg bryder mig ikke om behårede kvinder', skrev han.

Se også: Dan Rachlin: Mine sønner overfaldet i nat

Og fortsatte:

'Det er de behårede kvinder velkomne til at skrupskide på, men sikkert er det, at jeg ikke ovebevises til en anden holdning ved at blive truet eller skudt holdninger i skoene, jeg ikke har givet udtryk for'.

Du finder den pågældende artikel om 25-årige Anne her.