Rasmus Tantholdt stopper overfaldsmand

En hyggelig aften forvandlede sig pludselig til en mere dramatisk en af slagsen

Parret var med til at sørge for, at en ukendt mand blev lagt i håndjern, efter han helt umotiveret slog en fremmed mand i ansigtet. Foto: Stine Tidsvilde.
Parret var med til at sørge for, at en ukendt mand blev lagt i håndjern, efter han helt umotiveret slog en fremmed mand i ansigtet. Foto: Stine Tidsvilde.

TV2-parret sad i går, lørdag, og hyggede sig med et glas vin på en bar i København, da en fremmed mand pludselig begynder at slå løs på en mand, der sidder og hygger sig med en kvinde ude foran selvsamme bar.

Det skriver Natasja Crone på sin Instagram.

- Solen var ved at gå ned, og udenfor baren sad et ungt par. Fuldstændig ud af det blå dukker en gut op gående på fortovet. Idet han passerer parret slår han med knyttet næve ham lige i hovedet. Han siger ikke et ord hverken før eller efter slaget - og går videre som om, intet var hændt, skriver Go' Aften Live-værten.

Se også: Populær TV2-vært om skilsmissen: - Det er hårdt

Natasja Crone og Rasmus Tantholdt løber ud sammen med nogle andre for at tilse manden, der blev ramt af et knytnæveslag i ansigtet. Det viser sig, at manden havde friet til sin kæreste samme morgen, og de var derfor ude for at fejre forlovelsen, da han pludselig bliver slået i ansigtet af en fremmed mand.

- Rasmus og to andre mænd fra baren løb efter ham typen med de vildfarne næver. Og fandt ham. Han var fuld som få og forholdsvist uforstående overfor det faktum, at han lige havde pandet en totalt tilfældig mand en på siden af hovedet.

- Det lykkedes ret mirakuløst Rasmus og de andre at få ham med tilbage til baren - uden fysisk ballade. Vi havde ringet efter politiet, og manden endte i håndjern bag en patruljevogn omkring en halv time efter, det hele var sket.

Vis dette opslag på Instagram

Sådan her endte det. Godt humør og brede smil. Lørdag aften udviklede sig ellers noget dramatisk: Vi fik et glas vin på en lille, hyggelig bar midt i København. Vi sad indenfor. Solen var ved at gå ned, og udenfor baren sad et ungt par. Fuldstændig ud af det blå dukker en gut op gående på fortovet. Idet han passerer parret slår han med knyttet næve ham lige i hovedet. Han siger ikke et ord hverken før eller efter slaget - og går videre som om, intet var hændt. Vi løber udenfor sammen med et par stykker andre. Manden er paf og groggy og tager sig til hovedet. Kvinden er chokeret. Det viser sig, de var ude for at fejre deres forlovelse. Han havde friet samme morgen, og da knytnæven ramte ham, sad de og facetimede med en onkel for at overbringe de lykkelige nyheder! Rasmus og to andre mænd fra baren løb efter ham typen med de vildfarne næver. Og fandt ham. Han var fuld som få og forholdsvist uforstående overfor det faktum, at han lige havde pandet en totalt tilfældig mand en på siden af hovedet. Det lykkedes ret mirakuløst Rasmus og de andre at få ham med tilbage til baren - uden fysisk ballade. Vi havde ringet efter politiet, og manden endte i håndjern bag en patruljevogn omkring en halv time efter, det hele var sket. Det unge par fik champagne af baren - han fik også en pose frosne bær til et allerede halvblåt, hævet øje. De glemmer af flere årsager nok ikke den dag, de blev forlovet. Personligt blev jeg så glad for, at der var nogen, der gjorde noget. Jeg er helt med på, at man skal passe på med selvtægt - og generelt holde sig væk fra typer, der slår - men det var nu ret fint at opleve, at folk på ingen måde er ligeglade, når de er vidner til et fuldstændigt absurd og umotiveret overfald. Tillykke til Rhett & Elin (det hedder det unge par) og nul respekt herfra til overfaldsmanden, som jeg ikke fik navnet på. Det fik politiet heldigvis.

Et opslag delt af Natasja Crone (@natasjacrone) den

Natasja Crone er en del af det nye aften-hold på TV2, som kan ses alle hverdage fra klokken 18.05. Foto: Ulrik Jantzen/TV2.
Natasja Crone er en del af det nye aften-hold på TV2, som kan ses alle hverdage fra klokken 18.05. Foto: Ulrik Jantzen/TV2.
 

Jes Dorph-Petersen har fået masser af negativ kritik, efter han startede som fodboldvært på TV3. Det har til tider været hårdt med kritikken, fortæller han. (Foto: Thomas Sjørup) Kendte Vennerne: Sådan er Jes i virkeligheden

Skærm

Mest læste i flash!