Reality-babe viser kæresten frem

Som en konsekvens af de lykkelige omstændigheder har Fie Krügermejer valgt at trække sig fra tv-programmet 'For lækker til love'

Fie Krügermejer er ikke længere ledig på markedet. Foto: Olivia Loftlund
Fie Krügermejer er ikke længere ledig på markedet. Foto: Olivia Loftlund

Man kender hende som den muntre single-pige i tv-programmer som 'Paradise Hotel' og 'For lækker til love', men nu er singletilværelsen lagt på hylden for 26-årige Fie Krügermejer, der har fået sig en kæreste.

Det afslører hun over for Ekstra Bladet, hvor hun også fortæller, at hun har kendt sin udkårne længe.

- Han hedder Daniel, og folk, der kender mig, kender også godt Daniel, for vi har været kærester i fem år tidligere. Det var inden, jeg tog til Mexico og 'Paradise Hotel', siger Fie Krügermejer, der også kan afsløre, at han er 32 år og arbejder som ingeniør.

- Så jeg har fået en, der er for lækker til love med pil op, griner hun.

Fie Krügermejers ekskæreste blev i dag kendt skyldig i Københavns Byret. Foto: TV3 Danske kendte Tævet af kæresten: Nu er der faldet dom

I sidste måned var Fie Krügermejer i retten, hvor hendes ekskæreste blev dømt for vold begået mod den tidligere paradiso. Der var dog ikke tale om Daniel, skal det understreges, og det var i forbindelse med retssagen, at de for alvor begyndte at skrive sammen igen.

- Mit og Daniels forhold sluttede på en god måde, så da jeg kom hjem fra Mexico, og alt det med min eks skete, begyndte vi at snakke igen. Man kan sige, at jeg på den hårde måde fandt ud af, at græsset ikke er grønnere på den anden side, siger Fie Krügermejer.

Fie og kæresten Daniel. Foto: Privat
Fie og kæresten Daniel. Foto: Privat

Kan se en fremtid sammen
Hun er ikke i tvivl om, hvad det er, hun er faldet for hos Daniel. I forbindelse med sin deltagelse i 'For lækker til love' fortalte Fie Krügermejer til Ekstra Bladet, at hun søgte en lidt ældre mand, der havde styr på sit liv. Det har Daniel.

- Han er en mand med styr på sit liv. Han kan forsørge sig selv og er voksen og moden. Samtidig kan vi holde hinandens særheder og skævheder ud. Vi bliver ikke irriterede på hinanden, og det kræver alligevel noget kemi, siger hun og fortsætter.

- Når jeg er sammen med ham, får jeg lyst til at være en bedre person, og jeg kan se en fremtid med ham. Det kan lyde lidt pladderromantisk, men han er bare sådan en, der gør, at man får lyst til at slå sig ned.

Sasha Louise Sprange vil have mindre bryster, mens Julie Melsen drømmer om endnu større. Foto: Screendump Danske kendte Vil have kæmpe bryster: - Det sagde han nej til

Dropper tv-program
For nyligt var parret i Paris på en forlænget weekend. De har set hinanden foråret igennem, men det er først nu, at de er klar til at stå frem som kærester.

- Det er faktisk min skyld, fordi jeg gerne ville have ham for mig selv uden, at folk blander sig. Jeg havde også en skræk for, at det måske ikke gik mellem os. Det er ikke længe siden, at et af mine forhold gik galt, men nu er jeg sikker på, at vi forbliver sammen, siger Fie Krügermejer.

Parret bor ikke sammen, men det gjorde de, da de første gang var kærester. Der går da formentlig heller ikke længe, før det sker, vurderer Fie Krügermejer, der har måttet tage et stort valg for at satse fuldt ud på forholdet.

Julie Melsen og Sasha Louise Sprange gæstede Ekstra Bladet til en snak om bryster. Danske kendte Dansk realitybabe er iskold: Kig bare på mine bryster

Hun har nemlig meddelt produktionsholdet på 'For lækker til love', der vises på Viafree, at hun trækker sig fra programmet.

- Ja, det er slut nu. Jeg har lige sagt nej til at lave mere. Det vil Daniel gerne have, griner Fie Krügermejer, der dog ikke er afvisende over for at lave mere tv.

- Det kan være, der kommer noget andet. Det behøver dog ikke være et datingprogram. Det gik op for mig, at det nok ikke er gennem tv, at jeg finder mit livs kærlighed, slutter hun.