Reality-chok: Kørt på skadestuen med buttplug i anus

Reality-babens frisør, Danni Sigen, fik fjernstyret en buttplug i anus - men snoren til buttpluggen knækkede og buttpluggen røg langt op i anus

Nicole Brøggler ankom sammen med frisør-vennen Danny, der nu er blevet kørt på skadestuen med, da en vibrator i hans bag angiveligt skulle være smuttet så langt op, at den ikke længere er til at få fat på... (Foto: Mogens Flindt/Niels Østergaard)

Reality - 25. jan. 2016 - kl. 18:30 Reality Awards: Nikita i ny chok-kjole

Nogen gange kan det være ganske farligt at lege frække reality-lege på den røde løber. Det måtte reality-baben Nicole Brøgglers frisør Danni Sigen i aften erkende.

Som en en slags joke med henvisning til, at Nicole Brøggler sidste år gik på scenen til Reality Award med en buttplug i numsen, havde hun nemlig i stedet udstyret sin frisør Danni Sigen med en buttplus i anus, som hun oven i købet kunne fjernstyre.

Stephanie Star har de bedste reality-babser i Danmark. (Pressefoto: Janus Nielsen/Stephanie Star) Reality - 25. jan. 2016 - kl. 20:47 Her er 'Årets Bryster'

Men hele stuntet gik helt galt. Buttpluggen var nemlig fastgjort med en snor, som desværre knækkede. Og det betød, at buttpluggen røg længere op i anus på den stakkels frisør.

Ekstra Bladets hold på Reality Award har erfaret, at Danni nu er kørt på skadestuen for at få fjernet den dybt generende buttplug.

- Jeg tror ikke, at han synes, at det er specielt sjovt, sagde Nicole Brøggler og fortsatte:

- Vi har joket med, at det kunne ske hele aftenen, og nu er det sket, fortalte Nicole Brøggler til Ekstra Bladet.

Det vides ikke, om Danni Sigen vil vende tilbage til reality-festen, når operationen er vel udført.

Reality-baben får her suttet sine bryster af sin frisør Danni.(Foto: Mogens Flindt) Reality - 25. jan. 2016 - kl. 19:22 Reality-baben fik suttet bryster på den røde løber

Danni kysser her reality-babens bryster. (Video: Kristian Hansen)

1 af 3 
2 af 3 Danni kysser her reality-babens bryster.(Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Danni poserer her med reality-baben med en buttplug i anus. Men det gik altså helt galt. Nu er han på skadestuen for at få den fjernet.(Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere