Reality-deltagere i strid: 'Hun stjæler mit rampelys'

Fie Laursen og onani-Caroline har i en længere periode haft interne stridigheder, men til gårsdagens premiere på 'Paradise Hotel 13' nægtede de at tale med hinanden

Det vrimlede med både nuværende og tidligere paradisoer til premieren på 'Paradise Hotel 13' torsdag aften i Imperial.

Men to piger krydsede ikke hinandens veje den aften. Caroline Petersen fra sæson 12, der endnu en gang er deltager i dette års udgave af 'Paradise Hotel' og Fie Laursen, der deltog i realityprogrammet i sæson 11.

- Jeg synes, at det er til grin, at Fie kommer til sådan et arrangement her, og stjæler mit rampelys. Det er mig, der er med i 'Paradise', ikke hende. Så jeg har ikke tænkt mig at kommentere på hende, siger Caroline, da Ekstra Bladet fanger hende på den røde løber.

'Hell no!'
Det hele startede, da Fie Laursen besluttede sig for at fortælle åbent på sin blog, hvad hun mener om en række andre reality-deltagere. Herunder Caroline, som var den eneste, hun rettede en decideret kritik af. Det resulterede i, at Caroline postede en video, hvor hun udtalte sig om Fie Laursen, og hvor det for alvor blev tydeligt, at de to piger har et problem med hinanden.

Og til premieren fik Ekstra Bladet også fat i Fie Laursen, da hun ramte den røde løber. Vi spurgte hende, hvad det var for noget med hende og onani-Caroline.

- Jeg bitchfighter ikke. Det gjorde jeg før, men det gør jeg ikke nu.

Kunne I blive gode venner igen?

- Hell no! Hell no!, siger Fie, der understreger, at de to er for forskellige til at kunne sammen.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere