Reality-stjerne i smertehelvede: Som at få en kniv i ryggen

Gustav Salinas har levet med voldsomme smerter i ryggen det seneste års tid. Det viser sig, at de skyldes en diskusprolaps

Gustav ankommer til Reality Awards 2016.

Gustav Salinas har i omkring et år vandret igennem tilværelsen plaget af uoverskuelige smerter uden at vide præcist hvorfor.

Nu er det langt om længe stadfæstet, at de skyldes det, som han frygtede: En diskusprolaps.

Foto: Philip Davalli Danske kendte Tv-stjerne satser stort: Jeg kan miste alt

Selvom smerter stadig påvirker den 27-årige reality-stjerne og nyslåede indehaver af et fitnesscenter, er han trods alt glad for langt om længe at have fået vished.

- Jeg er lidt mere rolig nu, men selvfølgelig er det psykisk hårdt, at jeg ikke må træne, fordi træningen er bygget op omkring min identitet nu. Så det bliver hårdt ikke at måtte træne i seks til otte uger, og så derefter skal jeg genoptræne i et halvt år, siger Gustav Salinas.

- Omvendt har jeg mere tid til mine klienter, og jeg har mere tid til mit træningscenter, som jeg har åbnet i Hillerød. Man må se det positive, tilføjer han.

Frustreret
Gustav Salinas tror, at diskusprolapsen skyldes en overbelastning i forbindelse med hans træning, og han er frustreret over, at den blev opdaget så sent.

- Jeg har haft smerter i et år, og jeg har været på flere offentlige hospitaler. Senest for tre uger siden i Hillerød, hvor de sagde til mig, at jeg umuligt kunne have haft en diskusprolaps, siger Gustav Salinas.

Reality-stjernen fortæller, at han blotlagde sine symptomer for lægerne: At han kunne have ondt helt ned i fødderne, og at han havde problemer med at rejse sig op om morgenen.

Realitystjernen Gustav Salinas oplever lidt af hvert, men en prank mod hans mor overgår alt, han tidligere har måttet holde ud. Foto: Anders Rye Skjoldjensen/Polfoto Danske kendte Dansk realitystjerne rystet over kidnapningsopkald: 'De krævede løsepenge af min mor'

Til sidst fik han nok og tog til privathospitalet Hamlet i København.

- Jeg blev så irriteret, at jeg gik til Hamlet for at få en skanning, og der sagde de, at jeg havde en diskusprolaps, siger han.

- Nu, hvor jeg går hos en fysioterapeut, får jeg også at vide, at hospitalerne burde have kunnet se, at jeg har gået rundt med en diskusprolaps, tilføjer Gustav.

En kniv i ryggen
Gustav Salinas fortæller, at han blandt andet har spist en hulens masse morfin for at dulme smerterne, der har været ganske voldsomme.

- Min kæreste skulle hjælpe mig om aftenen, så jeg kunne komme op at stå. Smerterne kom i perioder, siger han.

- Hvis ikke jeg fik pillerne, kunne jeg næsten ikke rejse mig op. Jeg tager fem forskellige piller tre gange om dagen, og så gør det ikke ondt mere.

Gustav Salinas' seneste satsning er tv-konceptet 'Fem fede bøsser'. Foto: Polfoto/Philip Davali Danske kendte Realitystjerne lancerer nyt tv-program: 'Fem fede bøsser'

- Men fjerner jeg pillerne, er det som om, at du får en kniv i ryggen. Jeg har vågnet om natten og har grædt-agtigt, ikke? siger Gustav Salinas.