Realitydarling afslører specielt nytårsforsæt

Kendisbloggeren Irina Olsen har et helt særligt nytårsforsæt, fortæller hun på sin blog

Irina Olsen er glad for at blive fotograferet - men hun vil have taget flere billeder af sig selv sammen med datteren Allessia. Foto: Jakob Jørgensen.
Irina Olsen er glad for at blive fotograferet - men hun vil have taget flere billeder af sig selv sammen med datteren Allessia. Foto: Jakob Jørgensen.

Se også: Tog fusen på teater: Nu kan det få konsekvenser

Et nyt år er for mange lig med et nytårsforsæt, og det gælder også for den danske realitydarling Irina Olsen.

Den 29-årige kendisblogger har datteren Allessia, og hun ønsker at være en endnu bedre mor for den lille pige i det nye år. Det skriver hun på sin blog.

Irina Olsen, der er kendt fra tv-programmer som 'Fristet' og 'Divaer i junglen', skriver, at hun synes, at hun har været en god mor i 2016. Alligevel er der nogle ting, hun gerne vil være bedre til.

- Vi mødre gør vores bedste og lærer undervejs, og jeg vil da gerne gøre det endnu bedre i 2017, skriver hun i blogindlægget.

Hun skriver, at hun særligt gerne vil være bedre til at lave sund og børnevenlig mad, og så ønsker realitypersonligheden også at have flere billeder af hende og datteren sammen. En anden ting, som Irina Olsen gerne vil være endnu bedre til, er at sige fra og ikke altid give datteren sin vilje.

Se også: Irina raser: Billeder af min datter bliver misbrugt

- Jeg har virkelig svært ved at sige nej til hende, hvordan gør I andre det?, spørger hun på bloggen, hvor hun understreger, at mere kvalitetstid med Allessia er det vigtigste punkt på listen i det nye år.

Irina Olsen danner par med djen Morten Brangstrup Olsen, bedre kendt som Faustix, som hun også er forlovet med. Parret har sammen datteren, der fylder to år til marts.

Læs hele blogindlægget HER

Mest læste i flash!
Hent flere