Realitydeltager afslører: - Vi er kærester

Denne sæsons 'Ex on the beach' har nu fået endnu et par. Det kom frem, da to deltagere gæstede Ekstra Bladets tv-studie

For Jonas er storbarmede kvinder et plus...

Realityprogrammet 'Ex on the beach' danner ramme om endnu et par i realityverdenen.

Det afslørede Jonas Gauhl Bentsen, da han sammen med Tabita Thinggaard besøgte denne uges 'Ex on the beach'-studie på Ekstra Bladet.

Se også: Fie Laursen udsat for hævnporno: - Jeg brækker mig

I denne uge i programmet tjekkede hans tidligere flamme Simone Frederiksen ind i villaen på Mauritius. Sammen tog de på date på den tropiske ø i det Indiske Ocean og har ikke set sig tilbage siden da.

- Vi er blevet kærester. Det blev vi for en måneds tid siden. Det fungerer virkelig godt, fortæller han, da han bliver spurgt ind til forholdet til 29-årige Simone Frederiksen.

Jonas Gauhl Bentsens og Simone Skaaning Frederiksens følelser for hinanden fortsatte efter programmet. Foto: Mogens Flindt
Jonas Gauhl Bentsens og Simone Skaaning Frederiksens følelser for hinanden fortsatte efter programmet. Foto: Mogens Flindt

At han var glad for at se den storbarmede kvinde tjekke ind i villaen, lægger han ikke skjul på. Det gjorde han heller ikke over for de andre drenge i villaen.

- Jeg havde sagt til drengene (da de kom hjem fra date, red.), at hende holder I jer fra. Det er min, siger han.

Han havde dog aftenen forinden været sammen med Tabita Thinggaard, der havde spirende følelser for Jonas. I programmet ser man hende blive jævnt utilfreds, da Jonas og Simone vender hjem fra date.

Tabita Thingaard er blevet udstødt af sin familie, fordi hun ikke ville leve efter de regler, der blev udstukket af Jehovas Vidner. Privatfoto Kendte Fra Jehovas Vidne til Side 9: For fræk til familien

Det ændrede sig.

- Jeg var bare glad på deres vegne. Og jeg begynder jo efterfølgende at snakke godt med Nicklas. Ny dag, ny fyr, griner den 22-årige jyde.

Du kan høre Jonas uddybe forholdet i klippet øverst i artiklen.

Nedenunder kan du se hele udsendelsen, hvor Tabita løfter sløret for, hvad der skete under lagnerne, da hun havde trekant med Cecilie og Claes.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere