Realitystjerne står frem: Jeg fik også narko i min drink

For et år siden fik reality-baben Irina Babenko noget i sin drink, da hun var i byen. Nu står hun ligesom Sandra Monique frem og fortæller om episoden

Den tidligere realitystjerne Irina Olsen. Foto: Philip Davali
Den tidligere realitystjerne Irina Olsen. Foto: Philip Davali

Det skulle faktisk bare være en helt stille og rolig aften for reality-baben og bloggeren Irina Babenko, da hun får et år siden var i byen med sin kæreste og en gruppe venner.

- Jeg skulle op på et fotoshoot næste dag, så det skulle ikke være noget vildt. Max tre drinks og min kæreste var ved min side hele tiden, siger hun til Ekstra Bladet.

Popstars-deltager Sandra-Monique fik en frygtelig nytårsaften. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 2. jan. 2017 - kl. 12:17 Popstars-sangerinde faldt om til nytårsfest: Jeg blev forgiftet af narko

Men aftenen endte langtfra sådan for den smukke realitystjerne. Hun får nemlig noget i sin drink.

- Min kæreste gik lige fra mig i et minut, og der er alting helt normalt. Men da han kommer tilbage, vrøvler jeg og så falder jeg om, fortæller hun og fortsætter:

- Min mor er heldigvis læge, så min kæreste var i kontakt med hende hele aftnen. Han passede på mig hele natten, men jeg var slet ikke til at komme i kontakt med, jeg var helt væk. Næste dag vågnede jeg og havde det forfærdeligt. Det var slet ikke ligesom tømmermænd, siger hun.

Irina Babenko står frem, efter den tidligere popstarsdeltager Sandra Monique har fortalt siin historie, om hvordan hun nytårsaften fik mere end 14 stoffer i sin drink.

- Jeg fik helt kvalme, da jeg læste hendes opslag. Det er helt vanvittigt, hvad hun havde i sit system. Men det er vigtigt, at man står frem og taler om det, så andre bliver opmærksomme, når de er i byen. Unge piger stoler på alle, men man skal virkeligt passe på, for det er blevet meget let at få adgang til stoffer, fortæller Irina Babenko.

Køb din egen drink
Efter episoden har Irina Babenko ikke haft lyst til at tale om det, da hun skammede sig på trods af, at det ikke var hendes egen skyld.

- Det er noget pinligt ved det. Jeg skammede mig virkeligt meget i starten, særligt fordi jeg er mor. Men dem der putter stoffer i ens drink er blevet så gode til det, at man nærmest ikke kan gardere sig, fortæller hun ærligt.

Hun mener, at det er vigtigt, at man taler åbent om det at skabe opmærksomhed.

- Unge skal have det sjovt og gå amok, men de skal stadig passe på. Så piger, jeg ved godt, at han sikkert ser sød ud, men køb jeres egne drinks, råder realitystjernen.

Mest læste i flash!
Hent flere