Remee festede med kult-bloggeren Kenni

Musiksmeden inviterede på drinks

Kenni på bytur med blandt andre Remee og Jonas Mørkeberg. (Foto: Jonas Mørkeberg).
Kenni på bytur med blandt andre Remee og Jonas Mørkeberg. (Foto: Jonas Mørkeberg).

Kult-bloggeren Kenni var lørdag aften i fornemt selskab, da Remee og Rene Dif inviterede ham på in-stedet Zen for at hylde den spøjse fyr, der normalt begår sig i Nykøbing Sjælland og omegn.

22.892 mennesker følger hans videoblog på Facebook under navnet Kennis Univers, hvor han fortæller om sit liv og sit syn på ikke mindst kvinder.

Og blandt de inkarnerede fans er X Factor-dommeren Remee.

- Remee og jeg er bare lidt fan af hans blog og så inviterede ham ind til en sjov aften på Zen, siger eventmageren Jonas Mørkeberg, som på billedet optræder sammen med Kenni og Remee.

Se også: Remee er blevet far igen

Fans af Kenni vil vide, at han normalt lever en tilværelse langt fra det liv, Remee fører, og han havde en fest, da han var i byen med de kendte herrer.

- Vi havde faktisk bare en vild fest . Han havde en konge aften. Han kom derind til vores fest, som vi havde med World's Finest Clubs, siger Jonas Mørkeberg.

Forinden havde Kenni lagt en video op om sine forventninger til aftenen.

TV - 12. aug. 2015 - kl. 23:24 Remee: Kæresten støtter dommertjans trods graviditet

- Nu skal jeg møde Remee og Rene Dif, så det bliver super godt. Men husk, at hvis I skal i byen i København, eller Jylland eller hvor fanden I nu bor, så husk, at hvis I skal knalde, så gør det i en gård og med gummi. Eller et andet sted. bare husk gummi, ikke? Og husk, drenge...se på store fede nøddepatter og få lov at rage så godt, I kan. Og husk, damer, at dans op af drengene. Det vil være så super luksus.

Om Kennis forventninger blev indfriet, melder historien intet om.

Remee og Mathilde Gøhler giver den gas i Istanbul. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 16. jul. 2015 - kl. 16:36 Remee fester med skandale-skuespiller

- Men jeg tror,  han synes, det var en sjov oplevelse, siger Jonas Mørkeberg.

Remee følger Kennis aparte blog med stor interesse.

- Det var egentlig lidt tilfældigt, at det kom i stand. Vi havde Zen-møde i tirsdags og så sad vi og så noget af bloggen. Den er jo genial. Og så besluttede vi spontant at invitere ham ind, siger Mørkeberg.