Remee mærker det sjældent, men: - Hun er pænt meget yngre

Der er 18 års forskel på hitmageren og hans modelkæreste, Mathilde Gøhler

Remee åbner op om den store aldersforskel til Mathilde. Video: DPLAY

Remee kunne uden problemer være far til sin forlovede. Den 44-årige musikproducer var 18 år, da hans kommende kone kom til verden.

Men aldersforskellen er ikke noget, parret, der har planer om snart at blive gift, mærker noget til ret ofte. Det fortæller han i aftenens afsnit af 'Remee og Mathilde', der bliver sendt i aften klokken 20 på Kanal 5.

I en ny reportageserie lukker Remee og Mathilde Gøhler danskerne ind i deres privatliv. Foto: Sisse Stroyer Danske kendte Dansk stjernepar afslører: Derfor holdt vi vores forhold hemmeligt

- Mathilde er en gammel sjæl, siger Remee og fortæller, at han bliver overrasket, når hans forlovede en sjælden gang opfører sig som en på sin egen alder.

- Men hun er pænt meget yngre end mig, siger han i programmet, hvor parret fortæller, at især musik er et af stederne, hvor deres aldersforskel virkelig kommer til udtryk.

44-årige Remee der både er musikproducer og tidligere 'X Factor'-dommer Foto: Mogens Flindt Danske kendte Rystet Remee: Min krop er 13 år ældre end jeg er

Hun kan stadig blive forbavset, når de hører en sang i radioen, og Remee så fortæller, at den har han skrevet.

- Nogle hits har jeg skrevet, da hun blev født ... eller før, siger han.

Mathilde og Remee havde kun været kærester i fire måneder, da den smukke topmodel blev gravid. I august 2015 kom datteren Kenya til verden. Og siden har meget ændret sig for Remee, der gerne tager tjansen derhjemme, mens Mathilde rejser verden rundt i forbindelse med sit job.

Happy wife, happy life: Remee har lært at vælge sine kampe. Video: DPLAY

Arkivfoto: /ritzau/Jakob Jørgensen Danske kendte Remee på knæ: Skal giftes med modelkæresten