Revser 'Paradise Hotel': Det er kedeligt

Årets sæson er en søvndysser, mener sidste års vinder Lenny Pihl, der efterlyser 'mere gang i den'

Det er nok de færreste, der sidder på stolekanten og tripper, når TV3 blænder op for et nyt afsnit fra årets 'Paradise Hotel'-sæson.

På sociale medier bliver den kaldt alt fra kedelig til røvsyg, fordi der hele sæsonen igennem har været én stor gruppe, der har styret det hele og endnu oplevet at have et medlem i reel fare.

Da Ekstra Bladet fik besøg af Klara Montes fra årets sæson og Lenny Pihl, der vandt sidste sæson, kunne de sagtens forstå kritikken.

- Jeg synes, den er meget styret af Teitur og Jonass, de siger også selv, at det har været en sløv start, fordi de har følt, at de har styret det hele. Det virker også sådan, siger Lenny Pihl, der har udviklet et nært venskab med de to paradisoer.

Lenny Pihl vandt 500.000 i sidste sæson. Han har endnu til gode at blive begejstret over den nuværende. Foto: Janus Nielsen
Lenny Pihl vandt 500.000 i sidste sæson. Han har endnu til gode at blive begejstret over den nuværende. Foto: Janus Nielsen

Han efterlyser ganske enkelt, at der sker noget, som er spændende at glo på.

- Jeg synes, det er lidt kedeligt. Der sker ikke så meget, og der burde være noget mere gang i den. Folk er bange for at træde hinanden over tæerne, fordi de måske er blevet flettet for tæt sammen, siger Lenny Pihl.

Danske kendte Rygtet der ikke vil dø: Her er sandheden

Klara Montes er i den grad part i spørgsmålet, da hun deltager i sæsonen, men hun kan sagtens nikke genkendende til det billede, som Lenny Pihl tegner.

- Ja, jeg synes også, at sæsonen er lidt fesen. Eller ikke fesen, men jeg tror, at vi har haft en meget lang start for at komme ind på folk, siger hun.

Se kritikken af årets sæson i videoen over artiklen, hvor Lenny Pihl også forklarer, hvorfor meget kan ændre sig i de kommende uger.

Du kan også se hele studiet med de to paradisoer herunder: