Rigmands barnebarn voldsomt forbrændt

Christian Kjærs barnebarn blev i sommer alvorligt forbrændt, da hun kravlede op på et tog og blev ramt af en køreledning. Først for en måned siden blev hun udskrevet fra hospitalet

Christian Kjærs barnebarn, Angelina Kjær, blev i sommers slemt forbrændt, da hun klatrede op på et tog. Foto: Anthon Unger
Christian Kjærs barnebarn, Angelina Kjær, blev i sommers slemt forbrændt, da hun klatrede op på et tog. Foto: Anthon Unger

Se også: Susan Astani om anstrengt forhold til Michala: Hun bestemmer selv

Se også: Christian Kjær hemmeligt gift

Sara er første gang efter ulykken tilbage i det område omkring Valby Station, hvor hun i sin tid gik op i flammer på taget af et godstog. Foto: Tariq Mikkel Khan Tæt på Sara omspændt af flammer på taget af et godstog

En farlig leg på et tog var i sommers ved at koste Christian Kjærs 15-årige barnebarn livet.

I juli måned blev barnebarnet Angelina Kjær svært forbrændt, da hun klatrede op på et tog og kom for tæt på en køreledning på Rungsted Kyst Station nord for København.

Her fik hun 25.000 volt igennem sig og måtte hastes til Rigshospitalet for at blive behandlet for sine svære brandskader.

Det skriver Her & Nu.

Se også: Janni Ree amok: 'Sure, arrogante kællinger'

Ulykken skete 18. juli klokken lidt i et om natten, men Angelina Kjær var så slemt tilredt efterfølgende, at hun først er blevet udskrevet fra hospitalet for en lille måneds tid siden.

Synd for hende
Overfor Her & Nu bekræfter Christian Kjær ulykken.

- Jeg udtaler mig ikke om det, men det er synd for hende, siger han.

Ifølge rigmanden er han jævnligt i kontakt med barnebarnet.

- Ja, selvfølgelig er jeg det. Men jeg har ikke flere kommentarer, lyder det.

Det var køreledningerne over Spor 1 her på Rungsted Station, som Angelina Kjær kom i nærheden af og blev hårdt kvæstet. Foto: Jonas Olufsen
Det var køreledningerne over Spor 1 her på Rungsted Station, som Angelina Kjær kom i nærheden af og blev hårdt kvæstet. Foto: Jonas Olufsen
 

Voldsom ulykke
Til Ekstra Bladet har vagtchef ved Nordsjællands Politi Bruno Witting-Hansen tidligere fortalt, at ulykken var meget voldsom.

- Tirsdag (18. juli, red.) kl. 0.54 får vi via 112 en anmeldelse om, at den unge pige var blevet meget forbrændt ved at have ramt en køreledning. Da vi nåede frem, var hun rigtig nok forbrændt og i chok, men ved bevidsthed og i stand til at oplyse os om, hvem hun er, fortalte vagtchefen dengang til Ekstra Bladet.

Se også: Brugte kongeskibet til private rejser for 5,1 mio. kroner

Det er desværre langt fra første gang, unge får frygtelige brandskader efter at være kravlet op på tog.

Så sent som i maj i år blev to drenge ramt af strøm fra en køreledning på Vigerslev Godsvej mellem Valby og Hvidovre. Også de blev svært forbrændte.

Her ses 11-årige Angelina med sine forældre Philip og Esther Kjær. Angelina var 15 år, da ulykken skete. Foto: All Over Press
Her ses 11-årige Angelina med sine forældre Philip og Esther Kjær. Angelina var 15 år, da ulykken skete. Foto: All Over Press

De seneste år er flere unge blevet dræbt eller hårdt kvæstet, fordi de har fået kørestrøm igennem sig. Tre er døde på stedet. Det har fået politiet til at advare folk om at nærme sig køreledningerne på stationerne.

- Vi advarer på det kraftigste mod disse tossestreger – det er et dødsensfarligt vanvid at nærme sig køreledninger, siger vagtchef Bruno Witting-Hansen.

Se også: Diskret rigmand hjælper Don Ø: Skyder millionbeløb i presset urfirma

Så farligt er det
Ifølge Thomas Gram Rasmussen, der er sektionschef for jernbanesikkerhed hos Banedanmark, kan man blive forbrændt af køreledningerne, der har en spænding på 25.000 volt vekselstrøm, selvom man ikke berører dem direkte.

- Der er et magnetfelt omkring en køreledning, og strøm er 'doven', så den tager altid den korteste vej til jorden. Der kan komme et 'overslag' eller en 'lysbue', så man bliver ramt af strømmen, selvom man ikke rører ved selve køreledningen. Det er ikke til at sige, om det er 25 centimeter, en meter eller en anden afstand, for det afhænger af flere faktorer, blandt andet luftfugtigheden, forklarer han til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Varmen får vandet i kroppen til at koge, og vi har øjenvidneskildringer om, at personers tøj bryder i brand. Typisk falder man også de fem-seks meter ned fra toget og får skader i faldet og strømmen kan give øjeblikkeligt hjertestop, siger han.

Christian Kjær er gift med Susan Astani. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Christian Kjær er gift med Susan Astani. Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Se også: Se rigmandens frække gave fra kæresten

Det er endnu uvist, hvilke skader 15-årige Angelina Kjær har pådraget sig i forbindelse med ulykken. Men hun skulle angiveligt være i bedring.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Christian Kjær, men han har ikke ønsket at udtale sig. Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Philip Kjær eller Esther Kjær, der er forældre til Angelina.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen