Rimmer træt af 'gammel gris'-kritik

Komikeren svarer igen på ubehagelige indslag på hans Facebook-profil

Lasse Rimmer - jeg bliver så træt... (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lasse Rimmer - jeg bliver så træt... (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det er ikke gået upåagtet hen, at komikeren Lasse Rimmer, 43 år, har fået en 20 år yngre kæreste, Line Hoffmeyer, som Ekstra Bladet kunne fortælle forleden.

Mange har kommenteret alliancen på hans Facebook-profil, og det er ikke alle, der udviser lige stor forståelse for hans omgang med kvinder langt yngre end ham selv.

Det indbefatter også landets mest sexede politiker, 20-årige Nikita Klæstrup, som Lasse Rimmer forinden havde en kort periode sammen med.

Se også: Lasse Rimmer forelsket i 23-årig

De mange uvenlige ord af typen 'gammel gris' og andet i samme dur har fået komikeren til at svare igen med et nyt opslag på Facebook.

Lasse Rimmers nye kæreste, 23-årige Line Hoffmeyer. (Privatfoto)
Lasse Rimmers nye kæreste, 23-årige Line Hoffmeyer. (Privatfoto)
 

Kvalmende trang
Her skriver han:

'Jeg burde lade være. Men kan jeg nogensinde det? Så... 'Du er gammel nok til at være hendes far'. Mjah. Og 'du kunne være din jævnaldrende kærestes bror'. Du projicerer vist din egen incestistcenesættelse, kamerat! Hvilke andre forskellle mellem to voksne, myndige mennesker, der vælger hinanden, synes du er velkommen til at have en dømmende mening om? Må man have forskellig etnicitet? Socialklasse? Uddannelsesniveau? Religion? Eller får de eksempler dig til at fatte, at det åbenbart kun er fucking alder, der gør, at du tror, det er acceptabelt, at du ikke kan styre din kvalmende trang til at synes noget? Jeg bliver så træt. I ansigtet. Og det får mig kun til at se ældre ud, så stop nu bare dig selv'.

Danske kendte - 19. aug. 2015 - kl. 14:34 Nu dater Nikita kendt tv-vært

Ibi Støving kender situationen i kraft af sit ægteskab med 14 år yngre Simon Makienok. (Privatfoto)
Ibi Støving kender situationen i kraft af sit ægteskab med 14 år yngre Simon Makienok. (Privatfoto)
 

Støtte fra kendisser

Flere kendisser støtter op om Lasse Rimmer. Bl.a. tv-værterne Hans Pilgaard og Ibi Støving.

Pilgaard ønsker tillykke med kærligheden, og Ibi Støving, der er gift med den 14 år yngre fodboldspiller Simon Makienok, skriver, at hun også 'er træt af det pis'.

'Velkommen i klubben. Tillykke med, at der er kærlighed og sjov i gaden hos dig', skriver hun.