Robert Hansen får tv-program om hjerteoperation

Skuespilleren viser tiden efter den voldsomme hjerteoperation frem i nyt tv-program

Robert Hansen er klar igen efter sin hjerteoperation tidligere på året. (Foto: Linda Johansen)
Robert Hansen er klar igen efter sin hjerteoperation tidligere på året. (Foto: Linda Johansen)

Det kom som en chok for publikum, hans medspillere og skuespilleren Robert Hansen selv, da han i april under en forestilling i Tivoli fik et ildebefindende.

flash - 25. apr. 2015 - kl. 09:13 Robert var i livsfare: Så voldsom var operationen

Det viste sig at være så alvorligt, at skuespilleren blev indlagt på Rigshospitalet og måtte gennemgå en hjerteoperation.

- Det har været en hård tur. Jeg var født med en hjerteklap for lidt, så jeg fik en ny, siger en bevæget Robert Hansen, da Ekstra Bladet mødte ham i forbindelse med pressemødet på den ny teaterforestilling 'Dirch', hvor Robert Hansen skal spille Preben Kaas og Ove Sprogøe.

Teaterforestillingen er dog først til næste sommer, men allerede i foråret kan tv-seerne se mere til den populære skuespiller, der fik sit gennembrud som 15-årig i filmen 'Vildbassen'.

- Jeg har haft et kamerahold, der har fulgt mig i et stykke tid - fra hospitalet og som kommer i fire programmer på Kanal 4 på foråret, fortæller Robert Hansen.

Se også: Robert Hansen annoncerer comeback

Den 36-årige skuespiller er nu i gang med et længere genoptræningsforløb, der også skal sikre, at han igen bliver klar til at stå på scenen.

- Jeg har seks til otte uger tilbage af forløbet. Der har været så mange tjek og meget med genoptræning efterfølgende, men det er super fint, for jeg kan mærke, at det går fremad. Det er virkeligt dejligt. Særligt de sidste to måneder er der sket en stor forskel, siger han.

(Artiklen fortsætter under billedet - Her er Robert Hansen i rollen som Preben Kaas sammen med Mathilde Norholt, der skal spille Judy Gringer og Bente Askjær. Foto: Miklos Szabo)

 

Se også: Andreas Bo skal spille Dirch Passer

Teaterforestillingen næste år er baseret på den folkekære komiker. Robert Hansen har selv set mange ting med både Dirch Passer og begge sine nye karakterer, og han fortæller, at det kræver meget forberedelse at spille nogle roller, som mange har et forhold til.

- Jeg skal forberede mig sindssygt meget. Jeg skal bare dykke ned i materialet og se en masse ting, som de har været med i, siger han.

Teaterforestilling 'Dirch' sætter særligt fokus på makkerskabet mellem de to folkekære komikere Dirch Passer og Kjeld Petersen. Forestillingen har urpremiere i Glassalen i Tivoli den 18. august 2016, og herefter spiller den i Holstebro, Odense, Esbjerg, Aalborg og Aarhus.

Se også: Robert Hansen forladt af kæresten