Robert Hansen færdig i 'Dirty Dancing'

Operation kræver en rekonvalescens-periode på to-tre måneder

Robert Hansen har det efter omstændighederne godt, men han er ikke nok ved hægterne til at være med i 'Dirty Dancing'. (Foto: Linda Johansen)
Robert Hansen har det efter omstændighederne godt, men han er ikke nok ved hægterne til at være med i 'Dirty Dancing'. (Foto: Linda Johansen)

Det ligger nu fast, at skuespilleren Roberty Hansen ikke kommer tilbage i forestillingen ’Dirty Dancing’ efter den alvorlige operation, han gennemgik tirsdag nat på Rigshospitalet.

Robert Hansen blev indlagt med et ildebefindende i pausen af aftenens forestilling, men undersøgelser klargjorde, at der var tale om en rift på hovedpulsåren, der nødvendiggjorde en akut operation.

Ellers kunne han være kommet i livsfare.

I en udtalelse fra det populære danse- og musikshow siger direktør Jesper Winge Leisner, at Robert Hansen hverken kommer med i den resterende periode i København, eller når forestillingen flytter til Aarhus.

Har det godt
Winge Leisner skriver, at han har talt med den vagthavende overlæge på det sengeafsnit, hvor Robert Hansen ligger, og han har sagt, at ’efter så stor en operation, skal Robert regne med en rekonvalescens-periode på til til tre måneder’.

Det er helt normalt for den type operationer, tilføjes det.

Se også: Laura Drasbæk: Jeg vidste godt, Robert var syg

Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl har vundet 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt) TV - 28. nov. 2014 - kl. 22:20 Silas: Jeg jubler ikke over at have slået min mand

Indtil videre vil skuespilleren være indlagt på Rigshospitalet, og han meddeles at have det godt – efter omstændighederne.

’Hans humør fejler heller ingenting, selvom han naturligvis helst ville tilbage på scenen igen allerede i aften’, hedder det fra Jesper Winge Leisner.

Savner Robert
Siden indlæggelsen har det strømmet ind med ’god bedring’-hilsener til Robert Hansen, og ikke mindst medspillerne i ’Dirty Dancing’ har udtrykt deres medfølelse og håb om, at han snart bliver rask igen.

- Jeg savner Robert, så jeg håber, han snart kommer tilbage, som showets altdominerende figur, Silas Holst, udtrykte det i Ekstra Bladet i går.

Med Roberts Hansens fravær kan hans ’understudy’, Jeff Schjerlund, se frem til at overtage rollen permanent.