Robert Hansen: Jeg blev opereret i hjertet

Robert Hansen troede, han havde halsbetændelse, men bekræfter nu at han var i alvorlig livsfare

Robert Hansen har lagt dette billede fra sygesengen på sin Facebook-profil.
Robert Hansen har lagt dette billede fra sygesengen på sin Facebook-profil.

Se også: Robert Hansen færdig i 'Dirty Dancing'

Se også: Laura Drasbæk: Jeg vidste godt, Robert var syg

35-årige Robert Hansen, der tirsdag aften blev indlagt på Righshospitalet efter et ildebefindende i pausen under 'Dirty Dancing'-forestillingen i Tivoli, fortæller nu på Facebook om det dramatiske forløb.

Blandt andet skriver Robert Hansen, at han til at begynde med ingen anelse havde om, at han var i livsfare og stod overfor en lang og omfattende operation som følge af en flænge i hovedpulsåren.

I stedet troede han, at han blot havde pådraget sig en træls omgang halsbetændelse:

'Tak for alle de dejlige beskeder, de varmer virkelig på et par dage hvor det bare gør ondt og fyldt med smerter. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. 8 timers operation i hjertet, og jeg som gik og troede jeg havde halsbetændelse.'

Alvoren er dog nu gået op for Robert, der i sit Facebook-opslag skriver, at han nu er klar over, at han var tæt på at stille træskoene:

'Hvis ikke jeg var kommet afsted til hospitalet den aften, havde jeg slet ikke været her mere - Så jeg føler mig virkelig heldig. Tak for alle jeres søde beskeder det hjælper virkelig.'

Til slut i beskeden sender den betænksomme skuespiller en tak til personalet på Rigshospitalet, der fik ham sikkert igennem operationen:

'Og Tak for det mest fantastiske personale på Riget, det er bare en fornøjelse at være omgivet af så gode mennesker.'

Jesper Winge Leisner, der står bag 'Dirty Dancing'-forestillingen, fortæller, at Robert har gennemgået så stor og omfattende en operation, at han skal regne med en rekonvalescens-periode på to til tre måneder, hvilket er helt normalt for denne type operationer.

Savner Robert
Siden indlæggelsen har det strømmet ind med 'god bedring'-hilsner til Robert Hansen, og ikke mindst medspillerne i 'Dirty Dancing' har udtrykt deres medfølelse og håb om, at han snart bliver rask igen.

- Jeg savner Robert, så jeg håber, han snart kommer tilbage, sagde showets altdominerende hovedrolle Silas Holst til Ekstra Bladet kort efter indlæggelsen.  Et ønske, der nu viser sig umuligt at opfylde. Forestillingen rykker snart videre fra Tivoli i København Musikhuset Aarhus, hvor den første forestillingen løber af stablen den 8. maj.

Populær drengerøv
Hvis man skulle være i tvivl om den folkekære skuespillers popularitet behøver man blot kaste et hurtigt blik på de mange reaktioner, der på rekordtid er strømmet ind på hans Facebook-profil i kølvandet på billedet og beskeden fra sygelejet.

Flere end 30.000 personer har allerede 'liket' opslaget, og flere hundrede har skrevet 'god bedring'-beskeder i kommentarfeltet.

Blandt andet skriver Heidi Hansen til sit store idol:

'Livet er uforudsigeligt, vi skal nyde det hver eneste dag! Godt at du er okay, trods omstændighederne. Danmark er bare ingenting uden Robert Hansen'.

Thomas Jørgensen er ligeledes begejstret over, at Robert Hansen er i bedring og skriver på Facebook:

'En verden uden Robert Hansen er INGENTING du har hjertet det rette sted og du er en mand med stil jeg blev rigtig ked af det da jeg lige læst det her ønsker alt det bedste for dig og din familie hjertelig hilsen Thomas som har set op til dig du en fantastisk person.'

Se også: Silas Holst: Jeg savner Robert

Mest læste i flash!
Hent flere