Så skete det, piger: Mandebordel åbner i København

Sexolog Jakob Olrik åbner et mandebordel, hvor der kan bydes på fire forskellige mænd

Jakob Olrik åbner et mandebordel. Foto: Linda Johansen
Jakob Olrik åbner et mandebordel. Foto: Linda Johansen

Lørdag 19. maj slår sexolog Jakob Olrik dørene op for et mandebordel, hvor man kan købe sig til sex med fire forskellige mænd.

Det gør han i forbindelse med lanceringen af sin nye hjemmeside, men også i høj grad for at finde ud af, om der er et marked for mandebordeller.

- Det er i anledning af mit nye blogsite, og det skal selvfølgelig fejres. Der havde jeg tænkt mig at slå to fluer med et smæk. Det er også for at prøve af og eksperimentere, om der er interesse for det og et marked for dette.

- Hvorfor skulle der ikke være et marked for dette? Det ser man i Japan, siger Jakob Olrik til Ekstra Bladet-

Jakob OIrik mener, at vi befinder os i en anden tid, hvor kvinderne er blevet mere selvstændige.

- Jeg er normalt skeptisk over for prostitution sådan generelt, da det tit er forbundet med noget menneske-nederdrægtigt og dårlig opførsel. På den anden side er der jo også gråzone-prostitution, hvor det tit er forbundet med, at der er en stereotyp om, at det er en mand, der køber kvinden.

- Nu har vi jo en ny tid, hvor kvinden er selvforsynende og selvkørende, og på mange måder har alle mandens tidligere privilegier blandt andet seksuelt, siger han.

Andrea på den røde løber med sin mand, som hun blev gift med sidste år. Foto: Jonas Olufson Film, tv & radio Dansk skuespiller gift med 10 år yngre mand

Pengene går til voldsramte kvinder
Hele arrangementet kommer til at foregå i 'At Doleres' på Lille Kongensgade fra kl. 21.30 i København, og her er sexologen spændt på, om arrangementet bliver en succes. Her vil man kunne byde på blandt andet den islandske saga og Zen-mesteren.

- Det kommer til at foregå som en auktionarius. De bliver stillet op og får en lille salgstale, og så kan man byde på dem. Det kan være, at det bliver helt pinligt, hvor der kun kommer 200 kroner ind. Det kan også være, at der kommer 20.000 kroner. Det må vi se. Det er jo ikke prøvet før, siger sexologen.

Han kommer dog ikke til at tjene penge på mandebordellet, da pengene skal gå til noget helt bestemt.

- Pengene går ubeskåret til voldsramte kvinder, så der ingen, der tjener på det her setup, siger han.

 

Omar Marzouk optrådte for Hizbollah efter Muhammed-tegningerne. Foto: Finn Frandsen Danske kendte Dansk komiker om bizart show: Bag mig stod en mand med en pistol