Saftig tv-trekant: Det frækkeste, vi har prøvet

At der sker noget i realityprogrammet 'Ex on the beach', kan der efterhånden ikke herske tvivl om. Denne uge gik det hedt for sig mellem tre deltagere

Tabita Thinggaard lægger ingen fingre imellem, når hun fortæller om trekanten i Ekstra Bladets studie. Video: Henrik Houlberg

Tabita Thinggaard har om nogen været et festligt indslag, siden hun tjekkede ind i villaen på Mauritius i 'Ex on the beach'.

Først fik hun brudt et af parrene i realityprogrammet op, da hun fik scoret – og hygget sig med - Jeppe Risager, der dog hurtigt droppede hende.

Danske kendte - 4. maj. 2019 - kl. 08:36 Realitydeltager afslører: - Vi er kærester

I sidste uge slog hun pjalterne sammen med 22-årige Cecilie Harder og satte kløerne i Claes Lanng.

- Mig og Cecilie ville i første omgang bare være sammen, men det ville Claes (der på det tidspunkt havde en flirt med Cecilie, red.) få ondt i røven over, fortæller Tabita Thinggaard, da hun besøger Ekstra Bladets tv-studie.

Tabita Thinggaard. Foto: Privat
Tabita Thinggaard. Foto: Privat

I programmet lyder det på Claes som om, at han har været mastermind bag hele seancen, men det giver den 22-årige kronjyde ikke meget for.

- Der skulle virkelig meget overtalelse til. I starten sagde mig og Cecilie til Claes, at vi ikke kommer til at skuffe ham. Til sidst da han blev rigtig fuld, blev han overtalt, uddyber Tabita.

Frækkeste nogensinde
Selvom det krævede overtalelse fortæller Tabita, at Claes ikke skuffede, da de først gik i gang. Og dagen efter var der ingen fortrydelse at spore.

- De tager heller ikke vores kommentar med om, at dagen efter snakker vi alle tre om, at det er det frækkeste, vi nogensinde har prøvet.

 Selvom det ikke er første gang, at der er flere, der har sex sammen på tv, synes Tabita Thinggaard stadig, at deres eskapader er frækkest.

Se også: Fie Laursen nøgen: Tegn mine dyre bryster

- Det er jo ti gange frækkere, når det er to piger, konstaterer hun med hentydning til, det primært har været omvendt scenarie, når lignende tidligere er sket i realityprogrammer.

- Ja, det er det sgu, supplerer Jonas Bentsen, der er på besøg hos Ekstra Bladet med Tabita.

Øverst i artiklen kan du høre Tabita fortælle, hvad der præcist foregik under den hede trekant.

Nedenunder kan du se hele deres besøg, hvor Tabita blandt andet langer ud efter en af de andre deltagere, for at være dobbeltmoralsk.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere