Sarah Grünewald erkender

Den 35-årige tv-vært har mistet sit kørekort, efter hun har kørt alt for hurtigt

Sarah Grünewald erkender, at hun har kørt for hurtigt. Foto: Miriam Dalsgaard
Sarah Grünewald erkender, at hun har kørt for hurtigt. Foto: Miriam Dalsgaard

BEMÆRK: I en tidligere udgave af denne artikel fremgik det, at Sarah Grünewald i dag skulle møde i Retten i Roskilde i en sag, hvor hun har kørt for stærkt.

Men tv-værten har nu betalt bøden og slipper derfor for en retssag. Det oplyser hendes talsperson til Ekstra Bladet.

Sarah Grünewald har samtidig fået inddraget sit kørekort, indtil hun gennemfører et særligt kursus og tager køreprøven på ny.

-------

Foden hvilede alt for tungt på speederen, da Sarah Grünewald i efteråret sidste år drønede afsted på motorvejen.

Politiet fangede hende i farten. Den 35-årige 'Vild med dans'-vært kørte i september sidste år 127 kilometer i timen i sin Land Rover ved et vejarbejde på Køge Bugt Motorvejen på Østsjælland. Fartgrænsen på strækningen var nedjusteret til 80 kilometer i timen.

Fartsynden betød en bøde på 4000 kroner, og at Sarah Grünewalds kørekort er inddraget, indtil hun gennemfører et særligt kursus og tager køreprøven på ny.

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, er den populære tv-vært helt enig i politiets anklage. Hun ved godt selv, at hun kørte for hurtigt.

- Der var noget vejarbejde, hvor fartgrænsen var nedsat til 80 kilometer i timen, og det havde jeg ikke set, sagde hun i sidste uge.

Se også: Sarah Grünewald skal i retten

En række misforståelser betød, at Sarah Grünewald ikke fik vedkendt sig synden på rette vis og dermed ikke fik et girokort med bøden fra politiet, så den økonomiske del af sagen kunne komme ud af verden.

Det førte til, at hun blev bedt om at stille i Retten i Roskilde ved middagstid i dag.

Det var først, da Ekstra Bladet i sidste uge talte med tv-værten om sagen, at hun ifølge sin talsperson blev opmærksom på misforståelsen. Derefter tog hun straks kontakt til politet.

Derfor er bøden nu betalt, kørekortet inddraget og retssagen aflyst. Det bekræfter Retten i Roskilde over for Ekstra Bladet.

Se også: 'Vild med dans'-vært skal skilles

Se også: Tv-vært konkurs: Så meget skylder hun