Sarah Louise afslører kønnet på sit barn

Kendis-bloggeren venter sit tredje barn og skriver eksklusivt om sin graviditet på ekstrabladet.dk

Sarah Louise har en dreng og en pige i forvejen. I aftes fik hun vished for kønnet på den kommende baby. (Privatfoto)
Sarah Louise har en dreng og en pige i forvejen. I aftes fik hun vished for kønnet på den kommende baby. (Privatfoto)

- Skal vi have en dreng eller pige?

- I går aftes var så den helt store dag. Vi har gættet og væddet de sidste tre-fire måneder om kønnet på vores ufødte barn, siger Sarah Louise.

Storebror forudsagde kønnet
- Vi havde en sjov oplevelse med vores søn på tre år, der hen over middagsbordet proklamerede, at han skulle have en lillebror, og han skulle hedde Arthur. Vi sad begge to og måbede og fattede slet ikke, hvor det kom fra. Han har ingen venner eller nogen i børnehaven, der hedder det, og han ser heller ingenting i tv'et for tiden med en, der hedder Arthur, så det er altså en smule mystisk. Det er næsten som om, at universet har besluttet noget hen over vores hoveder, siger den smukke blogger.

Onsdag aften tog vi så ind til jordemoderhuset i København for at få afsløret vores fremtid. Jeg er nu 15+6 dage henne, og jeg har ikke haft nogen kraftig fornemmelse af, hvad jeg ventede mig. Men efter min søn sagde Arthur, så har jeg bare følt i mit hjerte, at det var en dreng og ganske rigtig.

Se også: Sarah Louises graviditetsdagbog: Plaget af bækkenløsning

Tydelig diller
- Imens jeg ligger der på en helt akavet måde, som var den eneste måde min bækkenløsning tillod mig at ligge, dukker der en meget tydelig lille diller frem på skærmen. Faktisk var den lille diller det eneste sådan rigtig tydelige på skærmen, og jeg er sikker på, at jeg fornemmede en stolt far der på sidelinjen, griner Sarah Louise.

- Følelsen af at få det svar er en ret mind blowing oplevelse. Det er et definitivt svar som giver en en meget mere håndgribelig fornemmelse af, hvad der venter i fremtiden. Så sådan var det altså. Vores tredje barn er en lille dreng...tænk engang, fortæller Sarah Louise og fortsætter:

- Glæde fylder hele ens krop, og Michaels smil gik fra øre til øre. Jeg græd ikke, som jeg gjorde første gang, jeg fik afsløret kønnet på Alma og Albert. Nej denne gang havde jeg bare sådan en helt rolig dejlig fornemmelse af, at selvfølgelig var det en dreng. Nu skal jeg lige gå og smage lidt på den gode nyhed, og så glæder jeg mig helt vildt til at få lov at møde ham.

Sarah Louises klare bevis på, at barn nummer tre er en dreng. (Privatfoto)
Sarah Louises klare bevis på, at barn nummer tre er en dreng. (Privatfoto)
 

Det skal barnet hedde
- Vi fejrede den lille fis med en ordentlig omgang sushi. Vi sad bare og snakkede om fremtiden, og hvordan det føltes at vide, at vi skulle have en søn mere. Selvom vi har alle beviser, så er det nok ikke helt trængt ind på øverste endnu for mit vedkommende. Men i morges da jeg hang vasketøj op, og ville lægge en af Alberts for små trøjer i kælderen, kom jeg i tanke om, at den skulle Arthur da arve...og Arthur bliver hans navn. Vi blev enige om under middagen, at det er en smuk historie, at det er storebror, der har bestemt hans navn.

Læs Sarah Louises graviditetsdagbog hver torsdag på ekstrabladet.dk og følg den smukke blogger for flere nyheder på sarahlouise.dk

 

Se også: Sarah Louises graviditetsdagbog: Den frygtede scanning

Se også: Sarah Louises graviditetsdagbog: Mærker allerede liv

Se også: Sarah Louises graviditetsdagbog uge 11: Er der en eller to babyer?

Se også: Følg Sarah Louises graviditet uge for uge

Mest læste i flash!