Sarah Louise amok på Oliver: Du horer rundt

Bloggeren er ikke imponeret over Bjerrehuus' livsstil

Sarah Louise er ikke imponeret over Olivers forhold til Nikita Klæstrup. Her bliver kendispigen snavet i bund af den ca. 20 år ældre model til årets Reality Awards.

Bloggeren Sarah Louise Christiansen er ikke ligefrem medlem af Oliver Bjerrehuus’ fanklub, der ellers tæller en del kvinder.

I et hidtil uset vredt blogindlæg giver hun Oliver en verbal bredside af de mere arrige.

’Manden brokker sig til pressen over at hans kæreste som er mor til hans to vidunderlige piger er ’hidsig og sur. Ja, jeg må lige trække vejret meget, meget dybt. Kan det måske tænkes, at hun er træt af, at du knepper alt, hvad der har et hul? At du tager stoffer non-stop? At du på trods af, at det er dig, der opfører dig som en gigantisk virkelighedsfjern klaphat, udtaler dig om hende i pressen som om, at det er hende, der er ude på et sidespor? Den ene dag tigger du hende om at tage dig tilbage og næste dag - og i øvrigt aftenen før - står du med tungen nede i halsen på en du lige har mødt’, lyder bredsiden på hendes blog.

Oliver Bjerrehuus synes, det var en yndig kjole, Nikita Klæstrup havde på. (Privatfoto) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 20:03 Så brød Nikitas bryster ud af kjolen

Olivers seneste seance med Nikita Klæstrup til Reality Awards får også et par ord med på vejen.

’Du horer rundt med kvinder i flæng og slæber dem med på den røde løber. Men næææ, I er ikke kærester. Jeg tænker bare….den dag jeg skulle hive en anden med på den røde løber, ville jeg nok vente med at gøre det, til at det var noget seriøst og ikke mindst for at vise respekt over for faren til min børn og for at mine børn ikke skulle læse og se, hvordan jeg i en alder af 40 år stadig ikke kan administrere mit liv! Men ikke Oliver…. Nope that guy got class and style…NOT!’.

Der blev gået til makronerne i baren. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 25. jan. 2016 - kl. 23:36 Klæstrup og Bjerrehuus råsnavede

Overfor Ekstra Bladet uddybet hun angrebet, som ifølge Sarah Louise ikke er afstemt med moderen til Olivers to piger, Gunnvør, som er Sarahs veninde.

– Gunnvør var ikke klar over, jeg skrev det. Jeg havde sikkert også skrevet det, selv om hun ikke er min veninde. Som sagt er det udelukket bygget på, hvad vi alle sammen får kastet i ansigtet i medierne og som alle har en mening om. Jeg afslører intet, som Oliver ikke allerede har smidt derud til diskussion i forvejen. Manden er 40 år. Hvis han ikke kan tåle at høre sandheden så må han tage en tudekiks, siger hun.

- Hader du ham?

- Naturligvis hader jeg ham ikke. Men jeg synes, han opfører sig som en tåbe, og det er synd for ham, at han ikke forstår, at han er ude på et sidespor.

- Jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, siger Oliver Bjerrehuus. Her er parret fotograferet i 2012. (Foto: All Over) Danske kendte - 7. jan. 2016 - kl. 19:59 Oliver single igen: Derfor skred jeg

Oliver Bjerrehuus vendte ikke tilbage på Ekstra Bladets henvendelse angående det verbale overfald.

For Sarah Louise mener, at alderen har indhentet Oliver.

'Hvad pokker er der galt med dig Oliver! Grow the fuck up! Ja, det var nok meget charmerende med din vildskab i 20’erne, men nu…. nu opfører du dig bare som en taber. WOW, tillykke….mistede du lige dit kørekort, fordi du var høj på stoffer igen….det må da være skide godt for karrieren…den karriere kan da kun gå ned af bakke, sådan som du styrer (eller ikke styrer) det skib. Toppen af egoisme må være nået. Den møgforkælede lille Peter Pan som aldrig blev voksen. Og imens du gøgler rundt i dit Narko-Neverland, så forsvinder alle de vigtige detaljer og store chancer ud af dit liv'.

Olivers veninde sørgede med denne kjole for, at hun og dermed han fik mediernes fulde opmærksomhed mandag aften til Reality Awards.

Mest læste i flash!
Hent flere