Sarah Louise får frække billeder: - Det er sgu ikke lækkert

Den sprøde alenemor til tre er mere attraktiv, end hun selv havde regnet med

Der er drøn på i indbakken på Sarah Louises computer. Siden hun i sommer blev single, har hun fået adskillige henvendelser fra fyre, der drømmer om at date forsidefruen, der nu er enlig mor til tre små børn.

Se også: Blogger-baben Sarah Louise er blevet single

- Jeg er faktisk lidt overrasket over, hvor attraktiv sådan single-mor til tre overhovedet kan være. Det, troede jeg ikke lige frem, var pakken, man ville have, siger Sarah Louise Christiansen til Ekstra Bladet.

Det er dog ikke alle mændenes forsøg på at charme sig ind hos den blonde blogger, hun falder for.

- Der er flere, der har sendt mig billeder af deres pik, siger hun og knækker sammen i en blanding af grin og væmmelse.

Så send den da stiv
Forleden var der en mand, der sendte et billede af sit vedhæng til Sarah Louises kontor, og det var hendes unge praktikant, der åbnede mailen.

- Hun skreg bare: 'Der er en pik på min computerskærm'. Så var der en, der havde set et kærlighedsbrev til mig og så et billede af sin pik. Sin slatne pik!, klukker Sarah Louise Christiansen.

- Ej, men helt seriøst. Så send den da stiv. Der er da ingen kvinder, der synes, at slatten diller er lækker. Sådan noget slapt hønsekød, der hænger der og dingler. Det er sgu ikke lækkert, skraldgriner Sarah Louise og bliver så en smule alvorlig.

-  Det er i hvert fald ikke sådan, at jeg skal scores, siger hun og lader forstå, at hun faktisk slet ikke er klar til en ny mand i sit liv lige nu.

Se også: Bekymret forsidefrue: Hvorfor gør mit hjerte sådan?

Hun har rigeligt i sine tre børn og sit nye børnetøjsfirma, som hun knokler med.

- Jeg drømmer ikke om at få en mand i mit liv lige nu. Og jeg er slet ikke typen, der dater en fremmed. Hvis jeg skal møde en, bliver det gennem fælles venner og bekendte, men det er slet ikke der, jeg er.

Sarah Louise Christiansen afviser, at hendes liv alene med tre børn er hårdt. Og i hvert fald er det bedre end alternativet – altså at være sammen med ungernes far.

- Mit liv er ikke anderledes nu. Jeg har bare ikke en at skændes med, siger Sarah Louise Christiansen, der aktuel i anden sæson af TV3-programmet ’Forsidefruer’.

Der er sæsonpremiere torsdag aften klokken 21.

'Forsidefruer'-holdet udgøres af Sarah Louise, Amalie, Janni Ree, Jacki Navrro og Gunnvør Virgarsdottir og Tina Lund, der bor i Dubai. Foto: Stine Tidsvilde
'Forsidefruer'-holdet udgøres af Sarah Louise, Amalie, Janni Ree, Jacki Navrro og Gunnvør Virgarsdottir og Tina Lund, der bor i Dubai. Foto: Stine Tidsvilde

 

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen