Sarah Louise helt nøgen: Min krop har været god ved mig

Den kendte blogger er godt tilfreds med sin krop på trods af dens 'småfejl'

Her kan du se nogle af Sarah Louise Christiansens tidligere billeder. I artiklen kan du se billederne fra hendes nye serie.

Sarah Louise Christiansen har lavet et væld af babe-billeder i nøgen tilstand.

Nu har hun så gjort det igen - denne gang har hun bare to fødsler bag sig.

Og på de helt friske billeder, som Ekstra Bladet eksklusivt kan vise nedenfor, beviser den labre model og blogger, at mor-rollen ikke har fået hende til at glemme, hvordan man gør sig til over for kameraet, selv om billedserien med hendes egne ord er mere sober end andre nøgenserier, hun tidligere har lavet.

Se også: Desværre, drenge: Sarah Louise har fået kæreste

- Som yngre har jeg lavet meget mere M!-agtige billedserier, hvor jeg synes, at der er lidt mere klasse over det her. Hvis man kan kalde nøgenbilleder for sobre, så synes jeg, at de her er mere sobre, end det jeg lavede for 10 år siden, siger Sarah Louise Christiansen til Ekstra Bladet.

- Det reflekterer nok den person, jeg er i dag i forhold til den person, jeg var dengang. Jeg kan stadig godt lide at lave billeder, for ellers ville jeg selvfølgelig ikke gøre det, men i dag synes jeg, at det 100 gange mere sexet på den her måde. Der er noget mere stilfærdigt og mystisk over det i forhold til billeder, hvor du får kastet babser og numse lige i ansigtet.

Sarah Louise Christiansen har lavet en sober billedserie, hvis hun selv skal sige det. (Foto: Christian Grüner / christiangruner.com)
Sarah Louise Christiansen har lavet en sober billedserie, hvis hun selv skal sige det. (Foto: Christian Grüner / christiangruner.com)

Samtidig fortæller den professionelle blogger, at hun har det fint med sin krop - også selvom hun har født to børn.

- Jeg er slet ikke genert over min krop. Min krop har været god ved mig, den har været dygtig, den har givet mig to børn, og om ikke andet så synes jeg, at man som kvinde skal elske sin krop og lade være med at være så nøgenforskrækket, siger hun og uddyber:

- Det er så fjollet, at vi stadig har debatten om amning i det offentlige rum. Folk er ved at falde ned af stolen, hvis de ser en kvinde, der sidder og ammer, men på den anden side, bliver der vist bare bryster i tv'et døgnet rundt. Jeg kan ikke forstå, hvorfor folk er så bange for nøgenhed. Det er det samme med topløs solbadning på stranden. Man skal da elske sin krop.

Se også: Sarah Louise mishandlet som barn: Jeg ville dræbe min mor

Hun ved, at det ikke er alle, der har tid til at passe og pleje kroppen i fitnesscenteret med et par småbørn rendende rundt derhjemme, men Sarah Louise Christiansen har prioriteret at få tid til at komme i form igen efter sin seneste fødsel for et år siden.

- Bare fordi man bliver mor skal man ikke stille sig til takke med et par joggingbukser og lægge sin kvindelighed og sexethed på hylden.

Sarah Louise Christiansen har født to børn, men er godt tilfreds med sin krop - og selvom hun ikke mener, at den er perfekt. (Foto: Christian Grüner / christiangruner.com)
Sarah Louise Christiansen har født to børn, men er godt tilfreds med sin krop - og selvom hun ikke mener, at den er perfekt. (Foto: Christian Grüner / christiangruner.com)

Omvendt erkender hun også, at en krop på 33 og med to fødsler bag sig ikke er den samme, som for 10 år siden. Men det gør hende ikke så meget.

- Da jeg var 18 fejlede min krop ingenting, men alligevel kunne den mindste lille ting gøre, at jeg ikke hoppede i en bikini. Havde jeg set min krop nu, dengang jeg var 18, havde jeg slet ikke kunnet leve med mig selv. Men jeg har fået et mere afslappet forhold til min krop. Og ja, mine bryster hænger nok mere, end de gjorde dengang, og jeg kunne nok være lidt strammere i betrækket, men alt i alt synes jeg, at den har gjort det godt.

Se også: Sarah Louises stille nytårsaften

- Sådan en kvindekrop er sgu dygtig. Den kan blæses helt op, mens den laver nye mennesker, og så samler den sig igen og bliver igen til en krop, som man kan føle sig sexet i. Det er da fantastisk, siger Sarah Louise Christiansen, der på ingen måde er afvisende over for eventuelt at få flere børn.

- Jeg er lidt begrænset, fordi mine tidligere fødsler har været ved akut kejsersnit, så min læge har sagt, at jeg kun må få et barn mere. Så hvis jeg vil have flere, så må det kun være ét mere. Men det kan sagtens være, for børn er virkelig navlebrok, bækkenløsning og strækmærkerne værd.

Sarah Louise Christiansen har omkring 1,5 millioner sidevisninger på sin blog om måneden. (Foto: Christian Grüner / christiangruner.com)
Sarah Louise Christiansen har omkring 1,5 millioner sidevisninger på sin blog om måneden. (Foto: Christian Grüner / christiangruner.com)

Når 33-årige Sarah Louise Christiansen ikke tager nøgenbilleder på stranden, bruger hun stort set al sin tid på at blogge og er i dag indehaver af en af Danmarks største blogs med i gennemsnit 1,5 millioner sidevisninger om måneden.

- Det er virkelig fedt, at bloggen er blevet så populær, siger hun og forklarer, at der ligesom med de fleste andre ting både er gode og dårlige ting ved at være fuldtidsblogger.

- Det kan nogle gange føles som at 500.000 mennesker kigger ind af mit vindue. Rent personligt har det været en udfordring i forhold til privatliv. Jeg har nogle gange prøvet at gå en tur på gaden og møde en læser, som så begynder at snakke om alle mulige ting i mit liv, som jeg måske har glemt at jeg har skrevet om på bloggen, siger hun.

Se også: Sarah Louise tilbage i topform

- Omvendt har bloggen været med til at forme mig som menneske, for jeg får virkelig meget feedback gennem kommentarer og mails i forbindelse med mine indlæg. Hvis jeg har haft en meget skarp holdning til et eller andet, er det flere gange sket, at en læser efterfølgende har overbevist mig om noget andet. Som blogger bliver man på en måde opdraget af læserne, fordi de giver noget modspil.

Umiddelbart har Sarah Louise Christiansen da heller ingen planer om at holde op med at blogge.

- Sådan som det går nu, hvor jeg også er begyndt at få flere læsere fra udlandet, kan jeg ikke forestille mig andet, end at jeg stadig gør det om fem år. Men det er helt op til læserne. Så længe de gider at læse med, bliver jeg ved med at blogge.

Du kan følge med i Sarah Louise Christiansens liv på hendes blog, som du finder her.

Se også: Sarah Louise: Caspers klub er et farligt sted