Sarah Louises graviditetsdagbog: Bekymret efter scanning

Kendis-bloggeren venter sit tredje barn og skriver eksklusivt om sin graviditet på ekstrabladet.dk

- Han kan heldigvis sagtens overleve, hvis han kom nu, skriver Sarah Louise om sin søn. (Foto: Privat)
- Han kan heldigvis sagtens overleve, hvis han kom nu, skriver Sarah Louise om sin søn. (Foto: Privat)

Se også: Følg Sarah Louises graviditet uge for uge

 

- På trods af at dette er min tredje graviditet og faktisk den nemmeste af dem, så er jeg ikke helt skånet for en masse bekymringer. Efter min akutte tur på hospitalet i sidste uge fik jeg en ekstra scanning i denne uge. Det var for at se, hvor tyk min livmodervæg er.

- Normalt er den ca tre centimeter tyk, når man føder, men ved scanningen i tirsdags målte de, at min livmodervæg kun var fem millimeter, og det er jo noget mindre end de tre centimeter. Det var ikke helt det svar, som jeg havde håbet på.

Se også: Gravid Sarah Louise: Mænd sender onani-videoer

- Ikke desto mindre fik jeg lov at tage derfra, og jeg skal bare fortsat være varsom med at løfte og overbelaste mig selv. Jeg er ikke ligefrem mindre bekymret for at briste i mit ar nu, men der er ikke så meget, jeg kan gøre andet end at mærke efter og håbe på, at han bliver derinde så lang tid som muligt.

- Han kan heldigvis sagtens overleve, hvis han kom nu. Jeg er netop gået ind i uge 30, han vejer ca. 1400 gram, og på grund af min tynde livmodervæg og min fortid med akutte kejsersnit, så skal jeg føde tre uger før termin (have kejsersnit). Dvs. Nu er der pludselig kun syv-otte uger til, han kommer.

Se også: Sarah Louise tilbage i topform

- Jeg skal inden da til en ekstra scanning om tre uger, så de kan holde øje med, at min væg ikker bliver for tynd. Så de næste syv-otte uger bliver en smule nervepirrende.

Læs Sarah Louises graviditetsdagbog hver torsdag på ekstrabladet.dk og følg bloggeren for flere nyheder på sarahlouise.dk

Se også: Sarah Louise: Min baby sparker mig gul og blå

Se også: Sarah Louise: Jeg er presset og udkørt

Sarah Louise tager nu slags spytbakke med i seng hver aften nu. (Privatfoto) Danske kendte - 18. mar. 2016 - kl. 13:03 Sarah Louise: Jeg kaster op i munden på mig selv

Se også: Sarah Louise var i chok hos jordemoderen

Se også: Sarah Louise: De kunne ikke finde hjertevæg på ufødt baby

Sarah Louise har tabt sig under sin graviditet. (Privatfoto) Danske kendte - 21. feb. 2016 - kl. 12:08 Sarah Louises graviditetsdagbog: Vildt vægttab og lige så vildt hysteri

Se også: Sarah Louises graviditetsdagbog: Frygt ikke gråden

Se også: Sarah Louises graviditetsdagbog: Den frygtede scanning

Se også: Sarah Louises graviditetsdagbog: Mærker allerede liv

Se også: Sarah Louises graviditetsdagbog uge 11: Er der en eller to babyer?

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere