Sarah Zobel og Burhan G afslører barnets navn

Sarah Zobel og Burhan G's søn får et internationalt navn

- Det var egentlig ikke en svær beslutning, siger Sarah Zobel om valget af barnets navn. Billedet her er fra 2014. (Foto: Mogens Flindt)
- Det var egentlig ikke en svær beslutning, siger Sarah Zobel om valget af barnets navn. Billedet her er fra 2014. (Foto: Mogens Flindt)

I december kunne powerparret Burhan G og Sarah Zobel juble over, at de var blevet forældre til en velskabt dreng på 3900 gram. Nu er de to nybagte forældre så klar til at løfte sløret for, hvad barnet skal hedde.

- Vi har vidst, at han skulle hedde Dallas, lige fra første gang vi fik kønnet at vide. Det var egentlig ikke en svær beslutning, siger Sarah Zobel i en mail til Ritzau Underholdning.

Sarah Zobel er nu mor til tre, mens den lille purk er Burhan G's første. (Privatfoto) Danske kendte Her er Zobel og Burhan Gs baby

Barnets fulde navn bliver dermed Dallas Zobel Genc, og for både Zobel og Burhan G har det været vigtigt, at det blev et internationalt klingende navn, som man ikke snubler over, hvis man taler et andet sprog.

Derudover var det med i overvejelserne, at det skulle passe til begge forældres efternavne, der ikke er typisk danske.

Fotos: Stine Tidsvilde, Majbrit Larsen Behi/All Over, Krestine Havemann og Mogens Flindt Kendte Danske cougars: Derfor tænder vi på unge mænd

- Vi er begge vilde med USA, og så var Dallas jo meget passende. Navnet er også unikt herhjemme og passer godt til vores navne, fortæller 41-årige Sarah Zobel.

Og hvis man tror, at Dallas bare er en olieby i Texas eller en amerikansk tv-serie, kan man godt tro om igen. Ifølge Zobel betyder navnet nemlig både 'vis' og 'fra vandfaldet'.

Se hele videoen, hvor Zobel fortæller om de mange overvejelser, man skal gøre sig, når man skal navngive sin baby, her.

Burhan G og Sarah Zobel bliver snart forældre. (Privatfoto) Danske kendte Højgravid Sarah Zobel: Svært at holde gang i sexlivet