Scorede 'Vild med dans'-babe: Jeg har været en gentleman

Den 22-årige skuespiller Mathias Käki og den 25-årige danser Mille Funk er officielt kærester

Mille Funk og Mathias Käki dansede sammen i 'Vild med dans' efteråret 2016. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO
Mille Funk og Mathias Käki dansede sammen i 'Vild med dans' efteråret 2016. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO

Den professionelle danser Mille Funk kunne i går overfor Billed Bladet bekræfte, at hun er nu er i et forhold med skuespilleren Mathias Käki.

- Det er ikke så kompliceret. Vi er glade for hinanden og nu er vi kærester, bekræfter Mathias Käki overfor Ekstra Bladet.

De to mødte hinanden sidste år, da de skulle danse sammen i tv-programmet 'Vild med dans'. I løbet af konkurrencen fik Mathias et godt øje til sin kønne dansemakker, men Mille var på det tidspunkt i et langvarigt forhold med en anden.

I januar kunne Mille Funk fortælle i medierne, at hun efter otte års forhold var blevet single. I april bekræftede parret, at de var begyndt at date, men at det var noget, der var helt stille og roligt. Fire måneder senere er de nu officielt kærester.

Så er der endnu et kærestepar på vej. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 26. apr. 2017 - kl. 14:32 Efter hed danseflirt: Nu dater de

- Det har nok mest været svært for Mille, for jeg har slet ikke været i tvivl på noget tidspunkt, fortæller Mathias om, hvorfor der er gået så lang tid, førend de har valgt at kalde sig kærester.

Mathias Käki har længe kæmpet for at vinde den skønne danserinde, men det har krævet tid, arbejde og en ordentlig bunke tålmodighed.

- Jeg har været en gentleman, charmerende og egentlig bare mest af alt været vedholdende. I sidste ende var der så gevinst, og nu er vi sammen.

Nu kan 'Vild med dans' så tilføje endnu et kærestepar til deres liste over kendte, som har fundet sammen i det populære program. I løbet af efteråret vil man kunne opleve Mathias Käki som Isak i Skam-teaterstykket på Aveny-T. Det er ikke blevet bekræftet, om Mille Funk skal være med i denne omgang af 'Vild med dans'.

Se også: De første i verden: Dansk teater skal opføre SKAM

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen