Scorer job som model: Nu går internettet amok

Bea Sarockaite er blevet model for det store brand Reebok

Maria & Bea tog Danmark med storm under deres deltagelse i 'X Factor'. Her giover Bea interview alene. Video: Martin Ekelund

Bea Sarockaite, der sammen med Maria Meldgaard tog Danmark med storm som en del af duoen Maria & Bea under deres deltagelse i årets udgave af 'X Factor', har stor succes i øjeblikket.

Den populære duo, der twerkede sig hele vejen til de store liveshows, måtte trække sig inden semifinalen, fordi Bea Sarockaites far på tragisk vis pludselig faldt om og døde af en hjerneblødning. Kort efter mistede Bea Sarockaite også sin farfar.

Men den store modgang har bestemt ikke fået Bea Sarockaite til at miste modet.

Maria & Bea har måttet aflyse en koncert, da Beas familie er blevet ramt af et nyt dødsfald. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Maria og Bea ramt af ny tragedie

Siden da har hun sammen med Maria Meldgaard givet flere shows, og nu har hun også scoret et job som model hos det internationale sportsbrand Reebok.

Det afslører 'X Factor'-deltageren på Instagram, hvor hun har delt flere billeder, hvor hun poserer i Reeboks tøj.

Vælter ind med ros
Under billederne vælter det ind med positive kommentarer fra Bea Sarockaites fans og fra en lang række kendte danskere.

'Babe', skriver sangerinden Oh Land, der var mentor for Maria & Bea under 'X Factor', mens Patrick Smith, der også deltog i årets 'X Factor', kvitterer med et hjerte.

'Hold kæft, du er smuk, Bea', skriver en kvindelig fan.

'Du stråler', skriver en anden, mens flere andre skriver, at 'hun gør det godt', og at hun er 'en god model'.

Maria og Bea måtte trække sig inden semifinalen. Foto: Mogens Flindt
Maria og Bea måtte trække sig inden semifinalen. Foto: Mogens Flindt

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Bea Sarockaite, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.