Se Benjamin Lasnier blive overslimet

Den 16-årige danske sanger bankede både Lukas Graham og Christopher, og det fik klamme konsekvenser for ham

Benjamin Lasnier tog glædeligt imod det grønne slim.

Den yderst charmerende og hamrende hotte danske sanger Benjamin Lasnier løb natten til søndag med prisen som Årets Danske Stjerne ved Nickelodeons gigantiske award-show, Kids’ Choice Awards, der blev afholdt i LA.

Dermed bankede labre Lasnier,  der har over seks millioner følgere på verdensplan, både Christoffer og Lukas Graham, der måtte tage til takke med sekundære placeringer.

Benjamins største idol er Michael Jackson. 'Det er utroligt, hvordan en mand kan gøre så meget,' siger Benjamin. (Foto: Philip Davali) Kendte Kom tæt på Benjamin Lasnier: Det vildeste en pige har gjort er...

Prisen fik, som traditionen foreskriver, klamme konsekvenser for 16-årige Benjamin Lasnier.  Som hyldest blev den danske stjerne fejret på Nickelodeonsk - nemlig med et med et ordentligt lag grøn slim!

Det er ikke så underligt, at piger i hele verden er vilde med den 16-årige dansker. (Arkivfoto)
Det er ikke så underligt, at piger i hele verden er vilde med den 16-årige dansker. (Arkivfoto)

Se Benjamin Lasnier bliver overhældt med grønt slim i klippet herover.

Også Justin Bieber løb med en pris. Han blev kåret som Årets Internationale Mandlige Sanger. Bieber måtte derfor også en tur igennem det grønne slim, der kendetegner Kids’ Choice Award.

Benjamin Lasnier er bare 16 år og har allerede udgivet en sang, en bog og en tøjkollektion (Foto: Philip Davali) Danske kendte - 2. jan. 2016 - kl. 06:14 5000 piger skriver til Benjamin hver dag: ’Det er sindssygt’

Ariana Grande vandt titlen som Årets Sangerinde, mens Adele modtog prisen for Årets Sanghit for sangen 'Hello'.

Som et lille ps. kan tilføjes, at hvis du gik glip af søndagens show fra L.A., så genudsender Nickelodeon prisfesten i eftermiddag klokken 17. Den danske vært og YouTube-stjerne Eiqu Miller tager seerne med rundt på den orange løber og interviewer alle de store stjerner.

Se også: YouTuberen Eiqu Miller goes to Hollywood

Benjamin Lasnier og Eiqu Miller  til prisfest i Los Angeles. (Pr-foto)
Benjamin Lasnier og Eiqu Miller til prisfest i Los Angeles. (Pr-foto)