Se billederne: Dennis Knudsens vilde vægttab

Kendis-frisøren har siden nytår trænet op til den Ironman, han skal gennemføre lørdag. Det har medført et massivt vægttab

Dennis Knudsen har tabt 12 kilo. Foto: Linda Johansen
Dennis Knudsen har tabt 12 kilo. Foto: Linda Johansen

Lørdag har Dennis Knudsen kastet sig ud i sin femte Ironman.

Det vil sige, at det seneste halve år har stået på enorme mængder træning for den 54-årige kendis-frisør, og det har sat sine tydelige spor på Knudsens krop.

Siden januar er der røget 12 kilo, skriver han selv på Instagram, hvor Dennis Knudsen har lagt et før- og efterbillede op som bevis.

Dennis Knudsen har tidligere åbent fortalt Ekstra Bladet om, hvordan det påvirker ham, at hans vægt er så ustabil.

– Hver gang, jeg har tabt mig og er blevet så fit, at jeg kan gennemføre en ironman, er jeg lykkelig og stolt. Jeg føler mig godt tilpas både med mig selv og i forhold til at finde en kæreste. Derfor er det også fuldstændigt idiotisk med den elevatorvægt, jeg har. For sandheden er, at jeg jo ikke føler mig veltilpas, når jeg vejer alt for meget, og livsstils-sygdommene tårner sig op omkring mig, sagde han i januar.

Den kendte frisør og stylist Dennis Knudsen ses her som fit og for fed. Han ramt af de samme livsstils-symptomer, som mange andre danske mænd i 50'erne.  Privatfoto og Linda Johansen Krop og træning Kendis-frisør med elevatorvægt: Min lægeven slår alarm

Det er på Lanzarote, at Dennis Knudsen i dag kæmper sig igennem 3,8 kilometers svømning, 180 kilometer på cykel samt løb på maratondistancen 42,195 kilometer.