Se billederne: Drengedrøm går i opfyldelse for Fetterleins søn

Frederik Fetterlein havde taget sin søn med til Stamford Bridge i London for at fejre Chelseas mesterskabstitel

Frederik Fetterlein havde taget sig søn Sean en tur med på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, for at fejre klubbens mesterskab. Foto: STROYER SISSE
Frederik Fetterlein havde taget sig søn Sean en tur med på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, for at fejre klubbens mesterskab. Foto: STROYER SISSE

Det er ikke en hemmelighed, at den tidligere, danske tennis-spiller Frederik Fetterlein har et hjerte, der banker for the Blues – eller rettere sagt: Fetterlein er en glødende Chelsea-fan, der sågar har haft nære bekendtskaber til flere af den engelske fodboldklubs tidligere, store stjerner.

I går forsøgte den 46-årige tv-personlighed så at give fan-faklen videre til sin fodboldglade søn Sean Fetterlein. Sammen var de taget en smuttur til London for at overvære Premier League-klubben fejre sit mesterskab hjemme på Stamford Bridge.

Og her må det så sandelig siges, at Fetterlein fik sørget for, at en vaskeægte drengedrøm gik i opfyldelse for sin lille søn. Sean – der i øvrigt selv spiller fodbold på højt niveau på Barcelona Training Academy i Ballerup – fik nemlig hilst på flere af Chelsea-holdets allerstørste stjerner.

- Tak for i dag drenge held og lykke vi glæder os til pokalen, skriver Sean på sin Instagram-profil til billed-collagen med bl.a. den brasilianske landsholdsspiller Luiz, Chelsea-manageren Antonio Conte og driblekongen Eden Hazard.

Se også: TV3 tvang Fetterlein til at opgive 'Min fede træner'

Tak for i dag drenge held og lykke vi glæder os til pokalen

Et opslag delt af Sean Fetterlein (@seanfetterlein) den

Selfies med stjernerne
På grund af kontakter til bestyrelsen i Chelsea var farmand og søn inviteret på rundtur, middag og efterfølgende celebrations på stadion, og her udnyttede familien Fetterlein chancen til at få knipset et par lynhurtige selfies med blandt andre den levende legende John Terry.

- Det er jo en kanon hyggelig ting at opleve sammen. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er en kæmpe oplevelse for Sean. Han synes da, at det er helt fantastisk at være herovre på stadion og møde mange af de populære spillere, fortæller Frederik Fetterlein til Ekstra Bladet mandag.

- Jeg har jo også selv været Chelsea-fan i mange år og har kendt mange af klubbens tidligere spillere som f.eks. Didier Drogba.

- Nu er vi ovre for at se dem fejre mesterskabet i aften, og vi glæder os bare til fest og fyrværkeri, siger han.

Fetterlein lagde løbende billeder op på sin Instagram-profil, hvor flere af de største stjerner poserer foran kameraet sammen en fattet Sean, der lader til at håndtere spillernes stjernedrys ganske køligt. Men mon ikke det alligevel må have været en af de bedre dage som ung fodboldentusiast.

Det blev i hvert fald en underholdene aften på Stamford Bridge, da Chelsea formåede at banke bundholdet Watford med 4-3 – bl.a. på mål af førnævnte John Terry.

- Hygger med drengene. Terry, Kanté og Costa, skriver Sean. (Forsvars legenden John Terry, den brasiliansk fødte angrebsstjerne Diego Costa og midtbaneslideren N'Golo Kanté)

HYGGER MED DRENGENE Terry Kanté Costa

Et opslag delt af Sean Fetterlein (@seanfetterlein) den

Se også: Chok! Frederik Fetterlein dropper 'Min fede træner'

1 af 2 Frederik Fetterlein havde taget sig søn Sean en tur med på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, for at fejre klubbens mesterskab. Foto: Privatfoto
2 af 2 Frederik Fetterlein havde taget sig søn Sean en tur med på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, for at fejre klubbens mesterskab. Foto: STROYER SISSE
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen